Actualitate

Horoscop 29 aprilie 2016: Fecioarele au o nouă sursă de inspiraţie!

Berbec

Că să treci peste momentul jenant la care te supune azi un rival, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De dată această tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciună are picioare scurte!

Taur

Nimereşti, pur şi simplu, într-un mediu tensionat în care energiile sunt descătuşate aiurea, fără un motiv anume. Ai avea mai mult de câştigat dacă nu te-ai bagă în aceeaşi oală cu cei din jur, pentru că tu chiar nu ai nicio legătură cu problemele acestora. Încearcă să zâmbeşti şi să treci mai departe că şi cum n-ar fi nimic, pentru că atitudinea ta e net superioară. Abordezi o oarecare indiferenţă la ceea ce se spune în jur şi, cu un dram de umor, ai putea depăşi momentul critic fără urmări neplăcute. Ce-a fost a fost!

Gemeni

Ai făcut cândva o greşeală şi nu te poţi încă debarasa de acest gând, încât vezi în continuare critici, inamici şi pericole peste tot. Ori ţi se aminteşte întruna despre situaţia neplăcută de demult, ori faci ce faci şi tot despre ea vorbeşti, pentru că a devenit un fel de balast pe care îl tot cari după ţine. Este vremea să priveşti înapoi cu tupeu şi să repari situaţia, dacă se poate, sau să o ştergi complet din amintire, pentru că te trage înapoi.

Rac

Te simţi excelent în societate, printre oameni, deci fă tot posibilul să nu stai singur nicio clipă. Doar în colective largi de oameni, chiar şi pierdut prin spaţii publice aglomerate, cum ar fi o vizită la mall sau o manifestare publică în aer liber, te simţi că nou, pentru că primeşti energie din comunicarea cât mai variată cu oamenii. Nimereşti într-un anturaj vesel, tonic, în care distracţia e la ea acasă, şi te-ai putea integra şi tu foarte bine printre ceilalţi, pentru că te poţi exprimă liber, fără inhibiţii şi fără complexe.

Leu

Conflictul în care eşti implicat ajunge azi într-un punct periculos în care rişti să rupi o relaţie. Că te cerţi la cuţite cu un colaborator cu care nu prea se poate ajunge la o înţelegere sau îţi pierzi un prieten de o viaţă, regretul va fi la fel de mare, pentru că nu ai fi dorit să se ajungă aici. Tensiunea escaladează până acolo încât consideri că singură ieşire din război este capitularea, întorcând spatele oricăror încercări de negociere. Poate e bine să luaţi o pauză amândoi că să calmaţi spiritele, dar nu te gândi chiar la o despărţire definitivă!

Fecioara

Prietenii mai în vârstă sunt sursă ta de înţelepciune şi inspiraţie, deci încearcă să apelezi mai des la ei. Există cineva în preajma ta gata să te ajute cu îndrumări bine documentate, provenite din experienţă proprie, deci ai avea numai de câştigat dacă îl ascuţi cu luare aminte. Reţine tot ce-ţi spune, aşează totul în memoria ta, pentru că va veni o zi când te vei folosi de toate aceste informaţii, ba chiar le vei transmite şi tu mai departe celor aflaţi în situaţii similare cu ţine acum.

Balanţă

Stai şi chibzuieste cu calm situaţia în care te afli, pentru că de deciziile pe care le iei acum depinde soarta unei acţiuni de lungă durata. Că şi cum ai fi în faţă unei alegeri dificile, îţi dai seama de gravitatea momentului, tocmai de aceea nu trebuie să alegi repede, la primul impuls, ci analizând totul cu răbdare pe toate părţile. În fond, nu te grăbeşte nimeni să-ţi exprimi ultimul cuvânt, că atare ia-ţi timpul necesar unei analize la rece, punând în balanţă toate argumentele pro sau contra pe care le-ai adunat. Abia peste câteva zile vei spune ce ai decis.

Scorpion

Dacă trebuie să participi într-o competiţie sau eşti implicat într-o situaţie conflictuală, nu vei fi în cea mai bună formă pentru lupta, pentru că eşti mult mai sensibil azi. Lupta-te cu stările contradictorii care se cuibăresc azi în inima ta, deoarece ai nevoie să fii liniştit, relaxat, nicidecum stresat şi încărcat de atâtea emoţii negative. Eşti în faţă unui moment tensionat care naşte un fel de trac în interiorul tău pentru că nu ştii foarte sigur nici ce te aşteaptă şi nici cum vei face faţă acelei provocări, de aceea stai că pe ghimpi în aşteptarea primei înfăţişări.

Săgetător

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezintă de obicei, pe ţine, un om mereu în mişcare, dar probabil aveai nevoie de puţină odihnă. Dormi câteva ore în plus, te răsfeţi în tratamente care fac bine trupului sau sufletului, îţi permiţi să te ocupi de lucrurile care îţi fac plăcere sau poate îţi permiţi o zi de vacanţă. Ai dori să dureze cât mai mult această stare de bine, de confort emoţional, de pace interioară, dar numai de ţine depinde cum reuşeşti să prelungeşti această binefăcătoare tihna!

Capricorn

Eşti obosit la un nou final de luna, dar mulţumit de rezultatele la care ai ajuns. Ai muncit mult, ţi-ai testat practic rezistenţă şi voinţă, dar ai demonstrat că eşti capabil de eforturi maxime atunci când îţi propui ceva. Ai ocazia de a vorbi despre cât de greu a fost să duci la capăt un proiect şi spui sincer prin ce greutăţi ai trecut. Lumea va aprecia tot ce a depins de ţine, pentru că meriţi toate laudele. Chiar dacă acum eşti de-a dreptul epuizat, senzaţia de împlinire merită toţi banii.

Vărsător

Manipulezi sume mari de bani, dar nu într-o singură direcţie importantă, ci pentru a achita mai multe plăti minore. E bine şi aşa, pentru că poţi şterge de pe lista de obligaţii mai multe puncte dintr-un foc, dar regreţi că o suma atât de mare nu a putut lua o direcţie mai consistentă. Dacă nu aveai atâtea facturi în aşteptare, ai fi putut investi în ceva scump şi necesar pentru confortul tău.

Peşti

Un noroc de milioane apare din senin şi îţi da putere, altă atitudine în faţă rivalilor tăi. Te simţi mai tare decât toţi, pentru că ai acest aş în mânecă de care vei şti să te foloseşti în momentul culminant al unei acţiuni foarte importante. Ai toate şansele să te remarci, să fii primul într-o competiţie, să îţi atingi un mare tel, dar succesul depinde de un cumul de factori printre care îndrăzneala, bafta şi forţă de a gestiona situaţia.

Horoscop oferit de Acvaria.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *