Timpul Liber

A fost lansată varianta integrală a spotului de PROMOVARE a R. Moldova

Lansarea a avut loc în contextul marcării a 55 de ani de turism moldovenesc. Într-o şedinţă solemnă, directorul agenţiei, Nicolae Platon, a declarat că spotul video va fi prezentat la expoziţiile internaţionale de turism, în toate materialele promoţionale care vor fi editate de către Agenţia Turismului.

De asemenea, Platon a precizat că în spot sunt prezentate mănăstirile din Republica Moldova, monumentele arhitecturale, peisajele şi oraşele subterane de vinuri. Nu au fost trecute cu vederea nici cele mai importante instituţii de stat, precum Parlamentul şi Guvernul. Coloana sonoră a spotului este semnată de Constantin Moscovici, scrie IPN.

Varianta scurtă a spotului de 50 secunde a fost dată publicităţii de Agenția Turismului la începutul lunii august. Acesta este un proiect realizat în parteneriat cu reprezentanți ai sectorului privat și USAID CEED II.

Potrivit Agenției Turismului, acest spot corespunde ofertei turistice și poziționării țării care ne diferențiază de alte destinații turistice și face parte dintr-un complex de activități. Nicolae Platon a declarat că acest spot s-a încadrat în cheltuielile prevăzute – circa 148.000 de lei.

Timpul.md via IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *