Actualitate

Accident GRAV la Anenii Noi. Cinci persoane, printre care un copil de doi ani, au decedat / FOTO

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție, Anenii Noi, Silvia Vetcu, a specificat că impactul s-a produs între un automobil de model Dacia Logan și un Audi.

„Cele două mașini s-au ciocnit frontal în jurul orei 08.30. În urma accidentului, cinci persoane și-au pierdut viața, una dintre care este un copil de aproximativ doi ani. Totodată, alte două femei au fost transportate în stare gravă la Spitalul de Urgență din municipiul Chișinău”, a spus Vetcu.

Ofițerul a precizat că, potrivit informațiilor preliminare, accidentul s-a produs după ce șoferul automobilului de model Audi a pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens și a lovit frontal automobilul de model Dacia Logan. „Mașina de model Audi se deplasa din Chișinău și avea viteză excesivă”, a afirmat Vetcu.

Ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Liliana Pușcașu, a menționat pentru agenție că „la fața locului se află o echipă de salvatori și pompieri, care se ocupă cu descarcerarea cadavrelor”.

Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *