Astăzi 22 Ianuarie 2018, Luni - Ultima actualizare la ora 15:02
Abonamente

Social 3 Februarie 2017, ora 13:47

Accident în lanț în Ucraina cu implicarea a două autobuze cu moldoveni

Marime Font

Două autobuze cu 17 cetățeni moldoveni au fost implicate într-un accident rutier grav pe teritoriul Ucrainei, iar în urma impactului un șofer de 32 de ani a decedat. Accidentul a avut loc astăzi dimineața, aproximativ la ora 6.00 pe autostrada Jytomyr-Mogilev-Podolsky.

Accident in lant in Ucraina. Doua autobuze cu 17 moldoveni la bord si un automobil s-au cionit violent, iar in urma impactului un sofer a decedat

Potrivit informațiilor preliminare, șoferul autobuzului “Setra”, a pierdut controlul din cauza gheții și s-a izbit în compartimentul de bagaje al unui automobil. În urma impactului, automobilul “Ford Connect”, a intrat pe banda cu sens opus și a intrat în coliziune cu un microbuz “Mercedes Sprinter” și cu un autobuz “MAN”. La rândul său, autobuzul “Setra”, a ieșit de pe carosabil și a intrat într-un copac. Din cauza rănilor suferite la locul accidentului, șoferul autobuzului în vârstă de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova a decedat.Cele două autobuze se deplasau pe rutele „Moscova-Ungheni” și „Moscova-Soroca”. În unul dintre autobuze se aflau 10 moldoveni, iar în altul 7. Nici unul din pasageri autobuzelor nu a fost rănit.

Ministerul de Externe a confirmat accidentul. blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 22 Ianuarie 2018, de Răzvan Munteanu

Mass-media și securitatea națională. Lecția Belarusului

„Ucrainizarea” ar putea deveni o amenințare și pentru alte țări din regiune

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Bradul sau hoțul

În fiecare an în preajma sărbătorilor apare problema bradului. Pe de o parte cei ca mine – nici un Crăciun fără brad, pe de altă parte cei cu adevărat eco – bradul poate lipsi, iar o altă parte derutată și declarată eco – brad de plastic, uitând că fabricarea acelor...

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Mărul, inelul sau cununa

De Crăciun am ajuns acasă, în Țara Făgetului, unde – cum v-am mai spus și în alți ani – există cele mai frumoase cete de colindători: dubașii.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Ianuarie 2018, de Dan Nicu

Dodon trebuie să plece

R. Moldova s-a transformat într-un stat în care e nevoie ca Parlamentul să-l suspende, din când în când, pe preşedinte, și să se poată face modificări în structura Guvernului.

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Ianuarie 2018, de Moni Stănilă

Crăciunul în tranșee

De sărbători avem mult timp liber și de multe ori îl consumăm, cu rost sau fără, în fața televizoarelor, ceea ce ne face să ne întrebăm despre cum sărbătoreau oamenii altădată.

() Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Domnule Jereghi, ne așteptam să turnați filme, nu să vă turnați colegii

„Noi îl mustrăm întotdeauna pe tovarășul Stalin, și da, cu siguranță o merită. Însă eu vreau să întreb – cine a scris 4 milioane de denunțuri?” (Serghei Dovlatov)

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (V): Sfatul Țării în polemica dintre Ioan Pelivan și Pavel Miliukov

Spuneam în articolul precedent dedicat problemei legitimității Sfatului Țării la Conferința de Pace de la Paris (1919), că unul din cei mai importanți și înflăcărați apărători ai intereselor Basarabiei a fost Ion Pelivan.  

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md