Ultima oră

ACTUALIZARE/ Accident GRAV în Peresecina. Un microbuz s-a răsturnat, 12 persoane au ajuns la spital – FOTO

 

Grav accident in aceasta dupa amiaza la Peresecina. Un microbuz de pe ruta Chisinau-Orhei cu 20 de persoane s-a rasturnat, fiind lovit de o Lada, care ar fi vrut sa faca manevra, fara sa se asigure. Cel putin 12 persoane au ajuns la spitalul din Orhei cu diverse traumatisme.

“Doamne! In fata mea s-a intamplat. Doamne Fereste. M-am dus acasa si am adus niste sticle cu apa. Picura din toti sange”.

"S-a auzit un zgomot puternic. Au stricat geamul soferului si au iesit pe fereastra.”

Potrivit politiei, microbuzul cu 20 de pasageri la bord se deplasa spre Orhei. Iar la un moment dat, soferul Ladei a vrut sa vireze la stanga de pe prima banda, fara a se asigura. In urma impactului microbuzl s-a rasturnat, iar Lada a fost proiectata intr-un stalp. Ambele masini au fost avariate. Soferul microbuzului spune ca de vina s-ar face barbatul de la volanul masinei.

“Iaca se vede cum el a iesit cu rotitele si cum a iesit”.

De cealata parte, unii martorii spun soferul microbuzului se deplasa cu viteza excesiva.

“Cu asa viteza sa te rastorni”

La fata locului au intervenit trei ambulante. 12 pasageri din microbuz au ajuns la spitalul din Orhei cu diverse traumatisme.

MEDIC SEF, PERESECINA “Sunt multi traumati, dar nici un deces printre care si o femeie insarcinata. Traumatisme de grade medii”.

Din cauza accidentului in zona s-au format cozi kilometrice.

Politia urmeaza sa stabileasca toate circumstantele si cine se face vinovat de accident.

Ieri un alt microbuz de pe ruta Cobusna- Chisinau a fost lovit din spate de un TIR la Tantareni, Anenii Noi. Trei persoane au fost ranite.

Sursa: protv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *