Bună Dimineața

Acum ori niciodată!

Să cânți la Comrat de ziua Federației Ruse și să te declari proeuropean, activist civic, reprezentant al societății civile, asta înseamnă să fii patriot?! Despre cine e vorba, aproape că nu contează, ci fenomenul în sine e revoltător.

Revenim la lucrurile care contează.
Marea mobilizare unionistă a început. Urmează o vară de foc, când toți, cei care luptă în numele idealului tuturor românilor, adică Unirea, vor face pași concreți pentru realizarea acestui deziderat:
– Vor merge în campanii de informare prin satele Republicii Moldova în perioada 1 iulie – 15 august 2017.
– Vor desfășura acte de caritate care sprijină oameni aflați în dificultate sau de care statul a uitat.
– Vor continua Proiectul „Cunoaște-ți Țara” din 15 iunie până-n 15 septembrie 2017, timp în care vor organiza excursii de cunoaștere a României.
– Vor dezvolta proiectul UNIREA TV prin informarea corectă și echidistantă, dar și aducerea mesajului unionist în casele oamenilor.
Revenim la comentarii. Ele sunt bune atunci când ajută, dar nu cu orice ocazie, în orice situație sau în necunoaștere de cauză.
Proeuropenii, activiștii civici, reprezentanții societății civile și toți cetățenii acestui stat care simt românește și cred că singura cale a R. Moldova este cea alături de România, sunt așteptați alături de unioniști. Acum ori niciodată este momentul ca binele să învingă atât răul cel mic, cât și răul cel mare. Diferența dintre ele nu este aproape invizibilă?

P.S. Aflați cum vă puteți implica în activitățile unioniste din această vară, dar și cum puteți contribui pe: tinerii.md sau odip.md. Telefon de contact – 067693338 sau 068 22 44 22.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *