Astăzi 12 Decembrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 16:00
Abonamente

Actualitate 13 Octombrie 2017, ora 11:35

Află dacă zodia ta se numără printre cele mai puternice

Marime Font

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

 Se spune că frumusețea vine din interior și stă în ochii privitorului. Altfel spus, e un concept subiectiv, iar fiecare persoană are ceva special. Potrivit astrologilor, fiecare zodie are un dar al ei, pe care nimeni nu îl poate lua. Află care este al tău!

Cea mai puternică zodie
Vei fi surprinsă să afli că cea mai puternică zodie este nimeni alta decât zodia Pești. Nativii sunt foarte romantici și gentili, dar în același timp sunt pregătiți să înfrunte orice provocare a vieții.

Cea mai sexy zodie
Când spui sexy, te gândești la Berbec. Nu sunt ei poate cei mai frumoși, dar au darul de a-i atrage ca un magnet pe cei din jur. Datorită carismei lor, mulți pretendenți stau deja la rând.Cea mai de încredere zodie
Aceasta este, cu siguranță, zodia Fecioară. Loiali și grijulii, nativii Fecioară au grijă de semeni și se dedică cu totul casei și familiei.

Cea mai drăguță zodie
Câștigătoare este zodia Săgetător, căci natura a fost mai mult decât darnică cu acești nativi. Cu o frumusețe remarcabilă, persoanele născute sub semnul zodiei Săgetător au lipici și sunt extrem de mulțumiți de modul în care arată.

Cea mai norocoasă zodie
Fără doar și poate, cea mai norocoasă zodie este zodia Gemeni. Nativii sunt mereu optimiști cu privire la viitor și, fără să facă mai nimic, au noroc cu carul. Sunt genul de oameni care se află întotdeauna la locul și momentul potrivit.

Cea mai comunicativă zodie
Premiul pentru cea mai comunicativă zodiei revine nativilor Balanță, care s-ar împrieteni cu oricine și ar discuta despre orice, fără să conteze diferențele dintre persoane.

Cea mai strălucitoare zodie
Poate ți se pare previzibil, dar nativii Vărsător dețin titlul de cea mai strălucitoare zodie. Originali, la modă și cu un stil aparte, aceștia se comportă ca o celebritate pe covorul roșu. Acaparează atenția oriunde ar merge.

Cea mai secretoasă zodie
Aceasta este zodia Capricorn! Nu numai că nu își împart gândurile, dar cu greu îi poți citi pe acești nativi, destul de introvertiți.


Cea mai cuminte zodie
Există și zodii cuminți. Poate cea mai cea este chiar zodia Rac. Nativii acestui semn iubesc familia, copiii, viața de cuplu și militează pentru iubire, dreptate și gingășie. Sunt exact ca niște îngeri!

Cea mai profundă zodie
Scorpionul este o zodie greu de înțeles, dar cu o profunzime de ordin filosofic. Orice ar spune, cuvintele și gesturile nativilor pot fi analizate și interpretate în amănunt.

Cea mai elaborată zodie
Nativii Taur primesc titlul de cea mai elaborată zodie, căci ei știu cum să se comporte în societate, cum să își păstreze finețea și eleganța, dar mai ales integritatea.

Zodia de neuitat
O zodie pe care nu ai cum să o uiți cu ușurință dacă o întâlnești este nimeni alta decât zodia Leu. Grație atitudinii lor regale, acești nativi își vor lăsa amprenta pe sufletul tău și te vor uimi de la primul gest.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Pavel Păduraru

Întrebarea de care fug procurorii: de ce Gorbunțov nu a fost arestat?

Recent, în țara noastră a mai avut loc o minune. Dar aşa cum la noi minunile nu mai reprezintă excepții, ci lucruri ordinare, am putea să le numim fleacuri. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Sărbătorile și postul

Posturile, cred că acest lucru e limpede pentru oricine, nu mai sunt ținute ca pe vremuri. Poate în particular sau în mănăstiri mai există astfel de nevoitori. La noi, în schimb, creștinii căldicei, postul a rămas doar evitarea oricăror proteine animale.

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Decembrie 2017, de Dan Nicu

La plecarea unei Epoci

În aceste zile de decembrie, întreaga naţiune română deplânge dispariţia dintre noi a celui care a fost Majestatea sa Regele Mihai I. Suveranul s-a stins din viaţă în Elveţia, la reşedinţa sa, în ziua de marţi, 5 decembrie. 

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 9 Decembrie 2017, de Ana Gabor

Povestea ultimului rege

Născut la 25 octombrie 1921, regele Mihai a adus o mare bucurie în familia sa, dar și în întreaga țară.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md