Astăzi 19 Octombrie 2017, Joi - Ultima actualizare la ora 17:18
Abonamente

Actualitate 13 Octombrie 2017, ora 11:35

Află dacă zodia ta se numără printre cele mai puternice

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

 Se spune că frumusețea vine din interior și stă în ochii privitorului. Altfel spus, e un concept subiectiv, iar fiecare persoană are ceva special. Potrivit astrologilor, fiecare zodie are un dar al ei, pe care nimeni nu îl poate lua. Află care este al tău!

Cea mai puternică zodie
Vei fi surprinsă să afli că cea mai puternică zodie este nimeni alta decât zodia Pești. Nativii sunt foarte romantici și gentili, dar în același timp sunt pregătiți să înfrunte orice provocare a vieții.

Cea mai sexy zodie
Când spui sexy, te gândești la Berbec. Nu sunt ei poate cei mai frumoși, dar au darul de a-i atrage ca un magnet pe cei din jur. Datorită carismei lor, mulți pretendenți stau deja la rând.Cea mai de încredere zodie
Aceasta este, cu siguranță, zodia Fecioară. Loiali și grijulii, nativii Fecioară au grijă de semeni și se dedică cu totul casei și familiei.

Cea mai drăguță zodie
Câștigătoare este zodia Săgetător, căci natura a fost mai mult decât darnică cu acești nativi. Cu o frumusețe remarcabilă, persoanele născute sub semnul zodiei Săgetător au lipici și sunt extrem de mulțumiți de modul în care arată.

Cea mai norocoasă zodie
Fără doar și poate, cea mai norocoasă zodie este zodia Gemeni. Nativii sunt mereu optimiști cu privire la viitor și, fără să facă mai nimic, au noroc cu carul. Sunt genul de oameni care se află întotdeauna la locul și momentul potrivit.

Cea mai comunicativă zodie
Premiul pentru cea mai comunicativă zodiei revine nativilor Balanță, care s-ar împrieteni cu oricine și ar discuta despre orice, fără să conteze diferențele dintre persoane.

Cea mai strălucitoare zodie
Poate ți se pare previzibil, dar nativii Vărsător dețin titlul de cea mai strălucitoare zodie. Originali, la modă și cu un stil aparte, aceștia se comportă ca o celebritate pe covorul roșu. Acaparează atenția oriunde ar merge.

Cea mai secretoasă zodie
Aceasta este zodia Capricorn! Nu numai că nu își împart gândurile, dar cu greu îi poți citi pe acești nativi, destul de introvertiți.


Cea mai cuminte zodie
Există și zodii cuminți. Poate cea mai cea este chiar zodia Rac. Nativii acestui semn iubesc familia, copiii, viața de cuplu și militează pentru iubire, dreptate și gingășie. Sunt exact ca niște îngeri!

Cea mai profundă zodie
Scorpionul este o zodie greu de înțeles, dar cu o profunzime de ordin filosofic. Orice ar spune, cuvintele și gesturile nativilor pot fi analizate și interpretate în amănunt.

Cea mai elaborată zodie
Nativii Taur primesc titlul de cea mai elaborată zodie, căci ei știu cum să se comporte în societate, cum să își păstreze finețea și eleganța, dar mai ales integritatea.

Zodia de neuitat
O zodie pe care nu ai cum să o uiți cu ușurință dacă o întâlnești este nimeni alta decât zodia Leu. Grație atitudinii lor regale, acești nativi își vor lăsa amprenta pe sufletul tău și te vor uimi de la primul gest.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Aşteptări

Femeia de serviciu. Am şi eu o vecină, ca toată lumea, numai că a mea e puţin mai altfel decât celelalte.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Uriașii cu un singur text (I)

Există autori care reușesc să se impună ca mari scriitori cu un singur volum sau chiar un singur poem. Însă lucrurile nu stau întotdeauna atât de simplu pe cât pare.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md