Astăzi 23 Octombrie 2017, Luni - Ultima actualizare la ora 19:07
Abonamente

Actualitate 25 Septembrie 2017, ora 18:59

Ai probleme cu somnul în timpul nopții? Vezi ce-ţi semnalează organismul!

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Mulți oameni se trezesc în fiecare noapte la aceeași oră, însă nu acordă acestui fapt prea multă atenție. Probleme la muncă, în familie sau poate forțele divine vor să-ţi transmită un mesaj?

 În medicina tradițională chineză se folosesc meridianele energetice, formate, la rândul lor din puncte sau centri energetici. Fiecare meridian este îndreptat spre un anumit organ și este responsabil de activitatea sa vitală. Prin acupunctură sau presiune asupra punctelor active care se află pe aceste meridiane, te poți vindeca de multe boli.

Noaptea, corpul are nevoie de odihnă, deoarece se umple cu energie. Fiecare organ îşi ia energia într-o anumită perioadă. De aceea, dacă te trezești noaptea la diferite ore, înseamnă că organismul tău trece prin anumite stări care semnalează existența unor problemele emoționale sau fizice.1.Probleme de somn între orele 21.00 şi 23.00 – semn al stresului.

Dacă adormi greu în această perioadă de timp, aceasta poate indica îngrijorare excesivă și stres. Un medicament excelent pentru ameliorarea problemelor emoționale este meditația.

2. Probleme de somn între orele 23:00 și 01:00 – semn al dezamăgirii emoționale.

Supărările emoționale ne împiedică să adormim în această perioadă. Potrivit medicinei chineze, este timpul de activitate a vezicii biliare, de aceea încearcă înainte de somn să nu mânânci grăsimi și alimente grele.


3. Probleme de somn între orele 01.00 şi 03.00 – semn al furiei.

Acest meridian energetic este legat de ficat care semnalează o funcționare defectuoasă a corpului. Înainte de somn, bea un pahar cu apă și încearcă să nu mânânci nimic altceva. Relaxează-te și eliberează-te de problemele zilnice, încearcă să-ţi amintești momentele fericite și calmează-ţi sistemul nervos. De exemplu, poți număra în minte până la 100…

4. Probleme de somn între orele 03.00 şi 05.00 – forțele divine încearcă să-ţi transmită un mesaj.

Forțele divine îţi trimit tot felul de indicii pentru a te îndrepta pe calea cea dreaptă. Relaxează-te – aceasta e perioada tristeții. Încearcă să-ţi normalizezi respirația și să te rogi. Înainte de somn poți asculta muzică pentru purificarea conștiinței sau gândește-te ce nu se întâmplă corect în viața ta sau ce ar trebui să se întâmple? Încearcă să înțelegi ce-ţi transmite Universul.

5. Probleme de somn între orele 05.00 şi 07.00 – semn al blocajelor emoționale.

Această perioadă este legată energetic de intestinul gros. Dacă te trezești în acest timp, probabil ai blocaje emoționale. Ca să adormi din nou, relaxează-ţi mușchii sau mergi la toaletă. Înainte de culcare, amintește-ţi evenimentele care ți s-au întâmplat și lasă emoțiile să iasă.

Ascultându-ţi corpul, este posibil şi fără tratament medicamentos să-ţi îmbunătățești starea generală a organismului, desigur, dacă aceasta nu este o boală gravă.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Octombrie 2017, ora: 18:02

Câți bani a pierdut Starnet din cauza incendiului izbucnit duminică?

Câți bani a pierdut Starnet din cauza incendiului izbucnit duminică? Din editia print

Reprezentanții companiei Starnet au pierdut circa 7 milioane de lei în urma incendiului izbucnit în data de 22 octombrie la unul din cele două noduri principale de distribuție a internetului pentru clienții din toată Republica Moldova. Totodată, aceștia anunță că facturile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2017, ora: 16:55

Ce a făcut Prinţul Charles la o oră după ce s-a născut Prinţul Harry

Ce a făcut Prinţul Charles la o oră după ce s-a născut Prinţul Harry

Acum, îşi iubeşte băieţii în egală măsură şi se bucură atunci când are ocazia să stea în prezenţa lor. Totuşi, situaţia nu a fost aşa încă de la naşterea lor. Într-un documentar prezentat de ”National Geographic”, Prinţesa Diana a...

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 23 Octombrie 2017, de Răzvan Munteanu

Politica Rusiei de susținere a separatismului global: o armă cu 2 fețe

În ultimii ani, despre Federația Rusă s-a vehiculat în presa internațională ca despre cel mai mare susținător al mișcărilor secesioniste din Europa și nu numai.

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md