Ultima oră

Alexandru Vakulovski: Plagiatorul Dodon şi alţi “levâie”

Ziarul Timpul a pornit o campanie necesară: Vorbesc româneşte, sunt, deci, român, ca să nu fim (iarăşi) înşelaţi la recensământ, când eram forţaţi să bifăm că suntem moldoveni, pentru că avem cetăţenia moldovenească.

Dodon, după ce şi-a luat-o serios în bot încercând să meargă pe confuzie cu Iubesc Moldova, acum trece pe plagiat. Da, eu iubesc Moldova, asta înseamnă că iubesc şi România, e foarte simplu, nu ca la Dodon: iubesc Moldova – urăsc România şi Europa. Dar Dodon merge pe lecţia comuniştilor băşinoşi de la noi: iei un simbol românesc şi îl strici cu demenţa. Cine ar fi crezut că cei ca Voronin se pot folosi de Ştefan cel Mare? Nici o problemă! Chiar şi Eminescu e bun dacă le ajută să mai prostească pe cineva. Chiar şi Hristos, deşi atunci când spui comunism – te gândeşti automat la ateism ştiinţific.

Dom Dodon şi-a dat cu grebla-n cap când pe inscripţiile lui roşii cu Iubesc Moldova s-a adăugat un .RO şi s-a creat site-ul unionist iubescmoldova.ro. Sponsorii ar trebui să fie supăraţi pe atâţia bani aruncaţi pe geam. Dar uite că nu se lasă, mă tot mir de tupeul lui şi, chiar dacă se dă băiat sărac, cu garajul plin, lansează campanie după campanie, toate antistatale şi antiromâneşti.

Şi pentru că mai nou e cool să fii plagiator, Dodon, sau alţi „levâie” de-ai lui (vă amintiţi cum îi numeam levâie în copilărie pe cei mai proşti şi mai cretini?) s-au gândit să plagieze campania Timpului:Vorbesc româneşte, sunt, deci român. În varianta dom Dondon e aşa: „Moldova, moldoveni, moldovenesc”. Cum i-ar spune doamna din Străşeni care a apărut zilele astea la ştiri: băi, ce bâci!

Şi câţi bani aruncaţi iar pe geam, de iubitorul ucigaşilor din Ucraina: „Pentru informarea cetăţenilor în ajunul recensămîntului care va fi organizat în această primăvară, activiştii campaniei naţionale „Iubesc Moldova” vor distribui cîteva sute de mii de foi volante cu un mesaj în care se vorbeşte despre identitatea moldovenească a majorităţii populaţiei din Republica Moldova”.

Cred că doctorii de la Costiujeni ar trebui să se autosesize. La fel ca şi parlamentarii noştri, care nu ştiu cum de pot tolera campaniile antinaţionale şi anti-bun-şimţ ale acestor „levâie” dezaxaţi. Jos – şi vorba lui Lupu!

Alexandru Vakulovski
site:
moldova.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *