Ultima oră

Anatol Şalaru depre acţiunile PLDM de a stopa destrămarea partidului: “E pentru prima oară când Vlad Filat e speriat”

Potrivit lui Şalaru, conducerea PLDM a răspândit zvonuri precum că au fost reluate negocierile în formarul PLDM-PD-PL privind participatea liberalilor la guvernare.

În acest mod, spune Şalaru, "conducerea PLDM-ului încearcă din răsputeri să stopeze destrămarea partidului şi pierderea susținerii cetățenilor şi lansează fâsuri mediatice precum reluarea negocierilor sau susținerea candidaturii lui Dorin Chirtoacă la alegerile locale".

"Am fost telefonat de mai mulți prieteni… Toți mă felicitau cu ocazia reluării negocierilor cu PLDM-ul şi PD-ul, dar şi cu faptul că în curând vom reveni la guvernare. Unul din ei, membru PLDM, mi-a spus ca despre asta chiar s-a discutat la partid şi că filialele au fost informate de la centru despre eveniment. După, i-am întrebat pe colegii mei de la partid despre asta şi m-am convins că e un zvon fals", declară Şalaru.

În opinia prim-vicepreşedintelui PL, este pentru prima oară când Vlad Filat e speriat de faptul ca o mare parte din PLDM-iști vor trece la PL, iar o parte îl vor urma pe Leancă.
 
Sursa: realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *