Astăzi 18 Octombrie 2017, Miercuri - Ultima actualizare la ora 08:05
Abonamente

Actualitate 26 Septembrie 2017, ora 09:58

Andrei Strâmbeanu, despre mesajul opoziției de dreapta: „N-am auzit-o pe Sandu, nu l-am auzit pe Năstase, n-am auzit de ceva concret"

Marime Font

Liderii opoziției de dreapta, Maia Sandu și Andrei Năstase, nu au un proiect concret și un mesaj bine consolidat, iată de ce au reușit în scurt timp să dezamăgească populația. De această părere sunt jurnalistul Petru Bogatu și scriitorul Andrei Strâmbeanu, invitați ai emisiunii Fabrika din seara zilei de luni.

„Nu-i ascultă nimeni, n-au niciun mesaj în capul lor și Maia Sandu și ăștia. Nu se ocupă de lucruri adevărate. N-am auzit-o pe Sandu, nu l-am auzit pe Năstase, n-am auzit de ceva concret", a declarat scriitorul Andrei Strâmbeanu.

Jurnalistul Petru Bogatu susține că în afară de „batista pe țambal”, care înseamnă, de fapt, avantajarea Moscovei, opoziția nu are vreun proiect concret și viabil.„Opoziția nu are niciun proiect, niciun program în afară de batistă pe țambal. A pune batista pe țambal înseamnă a renunța și a lua spre direcția opusă, spre Moscova", a declarat acesta.

De asemenea, scriitorul Andrei Strâmbeanu spune că, deși a pus mari speranțe în liderul PAS, Maia Sandu, aceasta l-a dezamăgit în scurt timp demonstrând că își dorește doar să ajungă președinte.

„Am avut dragoste la început pentru dânsa și credeam. Dar la noi cum vine un tânăr politician, cum te dezamăgește. Pe dânsa nu o interesează problemele Moldovei. Ea vrea să ajungă președinte. De ce să ajungă președinte, nu ne spune. Spune că va fi mai bine dacă devine ea președinte. Cum o să fie mai bine, eu nu știu", a adăugat Strâmbeanu.

Sursa: publika.md
 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Aşteptări

Femeia de serviciu. Am şi eu o vecină, ca toată lumea, numai că a mea e puţin mai altfel decât celelalte.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Uriașii cu un singur text (I)

Există autori care reușesc să se impună ca mari scriitori cu un singur volum sau chiar un singur poem. Însă lucrurile nu stau întotdeauna atât de simplu pe cât pare.

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 16 Octombrie 2017, de Ana Gabor

Mandat de la Dumnezeu sau de la Putin?

„Putin, te iubim! Noi ca tine vrem să fim!” (Zicală din Sadova)

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Ziua orașului

Se apropie ziua orașului, motiv de bucurie pentru mulți dintre noi. Concerte, ziua vinului și câte ceva gratuit ca oamenii să fie mulțumiți. De obicei muzica e fără plată pentru cetățeni, iar muzicienii primesc onorarii de la primărie.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md