Politică

Andrian Candu va efectua o vizită de lucru în Republica Federală Germană

Andrian Candu va prezenta, în cadrul vizitei în Germania, prioritățile țării privind integrarea europeană, implementarea reformelor, precum și oportunitățile oferite de Republica Moldova pentru investitori.

Președintele Parlamentului va avea o întîlnire cu diaspora. Andrian Candu va discuta cu conaţionalii despre situaţia politică și economică din ţară, precum și despre necesitatea continuării politicilor și reformelor pentru integrarea europeană, care înseamnă condiții de viață decente, securitate, oportunități pentru crearea unor noi locuri de muncă, precum și protecție socială calitativă. De asemenea, vor fi abordate deficiențele din legislația electorală și consultată diaspora privind instrumentele care ar permite tuturor cetățenilor Republicii Moldova să-și exprime dreptul la vot.

Programul vizitei mai include discuții cu Vicepreședintele Bundestagului Ulla Schmidt, Președintele Comisiei parlamentare pentru afaceri europene, reprezentanți ai Comisiei parlamentare pentru politică externă, precum și cu Ministrul de Stat pentru afaceri europene.

Programul vizitei include o întîlnire cu reprezentanții companiilor germane, organizată de Comitetul de Est al Economiei Germane (Ost-Ausschuss), precum și cu reprezentanții Forumului Germano-Moldav și Fundației Friedrich-Elbert din Berlin.

Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *