Actualitate

ANOMALIE incredibilă a vremii! Ce se va întâmpla în următoarele zile în România

Astăzi, în ţară, vremea va fi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 12 grade. Dimineața și noaptea, local în regiunile nord-vestice și centrale și izolat în rest, va fi ceață.

În capitală, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

În ţară, vremea se va menține caldă pentru această perioadă
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 5 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 1…2 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.

Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade. 

huff.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *