Social

Asasinul din Hagimus a fost condamnat la 30 de ani închisoare

Criminalul care a șocat un sat întreg a evitat detenția pe viață. Totuși, instanța l-a condamnat la 30 de ani de închisoare.  Amintim că pe 24 ianurie, un tânăr, fiind în stare de ebrietate, s-a pornit acasă la o amică de 17 ani cu gând să o ucidă pentru că aceasta a refuzat să-i fie iubită. Pe drum, a întâlnit o vecină de 63 de ani care a ieșit din curte. Ca să scape de martor, inculpatul i-a aplicat o lovitură de cuţit în regiunea feţei. Ulterior acesta a violat-o, i-a smuls cerceii şi un inel, a înjunghiat-o de câteva ori, după care a aruncat cadavrul într-o râpă. Apoi criminalul a pornit să-și termine planul macabru. Fata i-ar deschis ușa deoarece acesta îi spusese ca vrea sa copieze niste melodii de pe un CD.

În timp ce tânăra lucra la calculator acesta i-a tăiat beregata. Ulterior, el a furat câteva bijuterii și a fugit aruncând cuțitul în cușca de la câine. Tânărul a mers acasă, a lăsat bijuteriile și a fugit din sat.

Criminalul a fost identificat în baza declarațiilor făcute de bunica adolescentei care l-a vazut de la spate. Făptaşul şi-a recunoscut pe deplin vina

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *