Astăzi 21 Noiembrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 14:52
Abonamente

16 Februarie 2010, ora 19:35

Asociatia Parlamentul 90: nu dati vina pe jurnalisti

Marime Font

a

 

 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 
 
 

Arhiva ediţiei

Numărul curent 21.11.2017

21.11.2017

Convertor

Introdu suma
Din
Rezultat
In

Calculator TVA

-
 

Deputatii primului Parlament ales democratic, care au votat Declaratia de Independenta, constata cu indignare si stupoare ca persoane cu functii foarte importante in stat, cum ar fi Ion Muruianu, isi permit atitudini dispretuitoare si insulte la adresa mass-media care, pe parcursul anilor, au demascat gravele abateri si erori comise in activitatea justitiei, se arata intr-o declaratie a Asociatiei „Parlamentul 90”.

Fostii legislatori condamna cu fermitate atitudinea presedintelui CSJ si a altor demnitari, reprezentanti ai fostului regim autoritar comunist, care incearca cu disperare sa se mentina in functii si sa continue practicile vicioase in justitie. „Ne solidarizam cu demersul lansat de reprezentanti notorii ai mass-media, cerem demiterea imediata a lui Ion Muruianu din functia de presedinte al CSJ si de membru al CSM, precum si crearea unei comisii parlamentare care sa investigheze „contributia” lui Muruianu la pierderea multor dosare la CEDO, prejudiciind bugetul statului de sume in proportii deosebit de mari.MOLDPRES

Un articol de:
blog comments powered by Disqus

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Jurnal de călătorie: Capitala culturii Cucuteni

Ghinionul localităților aflate la răscruci de drumuri este faptul că în graba călătoriilor de a ajunge spre alte destinații, acestea rareori devin loc al cunoașterii profunde și nuanțate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

Ideea națională a R. Moldova: dezrobirea femeii născătoare de prunci

Întotdeauna îmi aduc aminte cu o durere ce-mi arde toate celulele și cu un nelămurit sentiment de vină, zic, îmi aduc aminte de mama care, cu degetele mâinilor însângerate rodea rufele de tabla aia cu valuri căreia țăranii îi ziceau rusește „doskă.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Noiembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Rusia este agresivă (și) pentru că se teme

Începând cu 2008, agresivitatea militară a Federației Ruse în vecinătatea sa apropiată a atins cele mai înalte cote, fie că vorbim despre exerciții militare efectuate în scopul de a descuraja elemente externe, fie că vorbim, mai ales, de agresiuni de tipul celei din Georgia,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Scrisoare deschisă din partea unui cetățean care nu vrea să-l demită pe Dorin Chirtoacă

Salutare! Sunt un cetățean al orașului Chișinău care nu va ieși pe data de 19 noiembrie la referendumul pentru demiterea primarului.

() Citeşte tot articolul

 Cele mai citite articole Timpul.md


 


METEO


Find more about Weather in Chisinau, M1