Muzică

Astăzi vom afla numele interpretului care va reprezenta R. Moldova la Eurovision

Câştigătorul va reprezenta Moldova la cea de-a 59-a ediţie a concursului, care va avea loc în perioada 6-10 mai la Copenhaga, Danemarca, scrie IPN.

Interpreţii care vor concura în această seară sunt: Boris Covali, cu piesa „Perfect day”; Ana Cernicova, cu piesa „Dragostea divină”; Diana Brescan – „Hallelujah”; Flux Light – „Never stop no”. În concurs vor mai intra: Felicia Dunaf, cu piesa „The Way I Do”; Doiniţa Gherman, cu piesa „Energy”; Tatiana Heghea – „I’m yours”; Cristina Scarlat – „Wild Soul”. Printre finaliştii preselecţiei naţionale mai sunt Mikaella, cu piesa „Follow your dreams”; Curly Your – „Recovery; Lucia S – „Frozen”; Edict – „Forever”; Aurel Chirtoacă – „Urme de iubiri”, Diana Staver – „One and all”; Paralela 47, cu piesa „Fragmente”şi Margarita & Metafora, cu piesa „Vis”.

Câştigător va fi desemnat interpretul sau formaţia care va acumula cele mai multe puncte rezultate din însumarea punctajelor obţinute în urma votării juriului şi televotingului.

Moldova va concura în prima semifinală a concursului internaţional, care va avea loc pe 6 mai. Este pentru a 10-a oară când Republica Moldova participă la acest concurs. Anul trecut, ţara a fost reprezentată de către Aliona Moon, cu piesa „O Mie”, care s-a clasat pe locul 11. Eurovision Song Contest 2013 a fost câştigat de către interpreta Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa Only Teardrops. 

SURSA: IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *