Actualitate

Atenţie, şoferi!

Preşedintele raionului Soroca, Mihai Mâţu, a declarat pentru IPN că drumarii au intervenit pentru a curăţa drumurile locale. Situaţii de forţă majoră nu au fost semnalate. La această oră, se circulă în condiţii de iarnă, iar drumarii sunt pregătiţi să intervină în situaţiile de urgenţă.

Specialistul Secţiei construcţii şi arhitectură din cadrul Consiliului raional Teleneşti, Vladimir Ciobanu, a relatat că pe drumurile din Teleneşti se circulă fără dificultate. Zapăda care a căzut pe parcursul nopţii s-a topit, dar şoferii sunt atenţionaţi să circule totuşi cu prudenţă pentru că e umed carosabilul.

Şeful Serviciului operativ din cadrul întreprinderii „Administraţia de Stat a drumurilor”, Sergiu Căpăţână, a declarat că toţi şoferii care s-au pomenit într-o situaţie de urgenţă pot apela numărul de telefon: (022) 74-89-61, care este activ de la 1 noiembrie pe toată perioada iernii.

Înainte de a pleca la drum lung, conducătorii auto sunt îndemnaţi să se echipeze cu cauciucuri cu iarnă, să aibă în maşină stingător şi lopată. Este binevenit să ia cu ei o plapumă şi băuturi calde în termos.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *