Actualitate

Audieri parlamentare privind alimentarea copiilor în instituţiile de învăţământ

Săptămâna trecută, audierile parlamentare anunţate la acest subiect nu au avut loc, întrucât, în lipsă de cvorum, şedinţa a fost închisă.

Pe 8 decembrie, Parlamentul va examina şi raportul Comisiei de anchetă privind situaţia de la „Aeroportul Internaţional Chişinău”. Deputaţii vor mai supune dezbaterilor modificările Legii privind asigurarea activităţii preşedintelui, Legii cetăţeniei, Codului Audiovizualului, Legii cu privire la Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat, proiectul de Lege privind mormintele şi operele comemorative de război şi cel cu privire la organizarea şi desfăşurarea jocurilor de noroc.

La şedinţa plenară din 9 decembrie, deputaţii vor examina proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2017, Legii bugetului asigurărilor sociale de stat, Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală. Parlamentul urmează să decidă asupra ratificării Acordului dintre Republica Moldova şi NATO privind Oficiul de Legătură NATO în Republica Moldova.

Pe agenda dezbaterilor parlamentare de vineri mai figurează o serie de modificări şi completări la Legea cu privire la patenta de întreprinzător, Legea cu privire la reorganizarea instanţelor judecătoreşti, Legea finanţelor publice şi responsabilităţii bugetar-fiscale.

Timpul.md

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *