Astăzi 22 Octombrie 2017, Duminică - Ultima actualizare la ora 15:45
Abonamente

Ultima oră 23 Septembrie 2017, ora 00:45

Bărbat ucis de un roi de viespi

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, a fost murit, după ce a fost atacat de un roi de viespi. Toader Coroi din comuna Vetrești-Herăstrău a început să se simtă rău, în timp ce era la cosit. Mama sa și unchiul, care-l însoțeau, au cerut ajutorul medicilor, care n-au mai putut să-l salveze pe bărbat.

Bărbatul a plecat vineri la câmp să cosească, împreună cu mama și unchiul său, scrie Monitorul de Vrancea. În timp ce cosea, s-a apropiat de un fag și a fost atacat de un roi de viespi. Insectele l-ar fi înțepat în zona capului.

În scurt timp, bărbatul a început să se simtă rău, iar mama sa a chemat de urgență ambulanța. Până la sosirea medicilor, bărbatul a fost transportat în satul Podu Țârdii cu o căruță.Toader Coroi a fost resuscitat aproape o oră de cadrele medicale. Salvatorii au fost nevoiți, însă, să constate decesul.

Cel mai probabil, bărbatul a murit din cauza șocului anafilactic provocat de înțepăturile viespilor. Omul era divorțat, avea un copii și locuia cu părinții.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md