Eveniment

Banca de Economii a lansat colaborarea cu MoneyGram

Clienții Băncii de Economii beneficiază de opțiuni și mai mari la expedierea și primirea banilor datorită inițierii colaborării Băncii cu MoneyGram – unul din liderii pieței de transferuri internaționale.

Cea mai mare Bancă deține cea mai extinsă rețea de subdiviziuni din țară, fiind prezentă în peste 400 de localități. Colaborarea cu MoneyGram va facilita accesul clienților Băncii de Economii la noi servicii financiare, prestate la cel mai înalt nivel calitativ. Prin încheierea contractului cu operatorul internațional de transferuri bănești, Banca de Economii și-a extins portofoliul de servicii finaciar-bancare, ca parte a politicii de grijă față de clienții săi și a strategiei ample de dezvoltare a celei mai mari bănci din Moldova, iar MoneyGram devine tot mai aproape de consumatori, oferindu-le un serviciu sigur.

“Începutul colaborării cu MoneyGram International este un eveniment mult așteptat pentru Banca de Economii, a declarat Roman Cojuhari, directorul secției de Marketing al S.A. Banca de Economii. Aceasta reprezintă un răspuns la doleanțele clienților noștri, cărora dorim să le oferim cele mai moderne și calitative servicii. Strategia Băncii de Economii constă în a oferi consumatorului o alegere vastă și un portofoliu cu cele mai bune produse și servicii financiar-bancare. Considerăm că această colaborare va deveni baza unui parteneriat durabil dintre companiile noastre și va contribui la creșterea pieței transferurilor legale și sigure de bani, din Moldova”, a mai specificat Sergiu Sahanovschi, vicepreședinte, Banca de Economii S.A.

„Prin intermediul celei mai mari bănci din Moldova, avem certitudinea că produsele de transfer de bani MoneyGram vor fi accesibile pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv și în cele mai mici orășele ale țării. Așteptăm cu nerăbdare să începem colaborarea cu Banca de Economii”, a punctat Yevgeny Butyugin, Reprezentantul regional MoneyGram pentru Federația Rusă, CSI, Israel și țările Baltice. 

Cetățenii Republicii Moldova beneficiază de remitențe anuale în valoare totală de peste 3.5 miliarde dolari SUA, astfel încât inițierea colaborării dintre MoneyGram și Banca de Economii înseamnă posibilități și mai mari pentru clienții Băncii.

MoneyGram este prezent în 200 de țări ale lumii cu peste 345,000 locații. Sistemul se caracterizează prin comisioane mici și posibilități mari la expediere și la primire pentru toate categoriile de clienți: muncitori, studenții care își fac studiile peste hotare și părinții acestora, turiști, etc. Clienții Băncii pot beneficia de serviciile MoneyGram începând de astăzi, în toate agențiile Băncii de Economii ce prestează servicii de transferuri bănești. 

Informații ditaliate despre acest serviciu puteți afla în toate subdiviziunile Băncii de Economii, sau accesând site-urile www.bem.mdmoneygraminfo.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *