Astăzi 20 Octombrie 2017, Vineri - Ultima actualizare la ora 09:46
Abonamente

Actualitate 20 Septembrie 2017, ora 16:35    Din editia print

Barbatul din România care are 2 soții. Cele două sunt Surori și au 14 copii. Cum se împart în dormitor

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

George Chirilă, bărbatul care trăiește cu două surori, Nicoleta și Mariana, are o poveste demnă de un film. Deși trăiește în păcat, George este de părere că nu a greșit cu nimic, ba chiar este fericit cu decizia lui.

„Când m-am îndrăgostit de Nicoleta. S-a schimbat totul. Prima pe care am văzut-o a fost Mariana. Pentru ea am avut un respect și o considerație deosebită. A doua zi a venit Nicoleta. Pentru prima dată am rămas fără glas. Eram încă un copil, clasa a noua.”

„Prima dată când l-am văzut, l-am admirat ca pe un bărbat. Mie mi-au plăcut băieții cu ochii negri. A fost dragoste la prima vedere.”„În Grădina Botanică din Iași am cerut-o de soție și mi-a răspuns după 6 luni”, a declarat bărbatul care trăiește cu două surori.

Nicoleta, prima soție a lui George și cea de care bărbatul s-a îndrăgostit nebunește, povestește cu drag despre primii ani din viața lor.

„Prietenia noastră a durat vreo 6 ani de zile. Ne vedeam mai mult în vacanță. Eu am vrut să termin liceul și facultatea.”

„Nu m-am atins de ea timp de 6 ani, abia dacă ne-am atins pe mână. M-a durut la început, nu se poate măsura în cuvinte.”

„La început am fost supărată pe Mariana. Am fost geloasă. Nu m-am gândit că ar putea fi ceva între ei. Am lăsat ca viața să-și urmeze cursul, am zis că așa a trebuit să fie”, a spus Nicoleta.

„Când m-a cerut de soție ne-am sărutat pentru prima dată. Am simțit fluturi în stomac. Mi-a promis că mă va iubi până la final. Când îl aveam pe Petru, să ne ajute cu el și încet, încet s-au apropiat mai mult.”

„I-am zis că sentimentul de îndrăgostire pe care l-am simțit pentru ea, l-am simțit și pentru sora ei”, a mai declarat Nicoleta.

Mariana nu se simte vinovată că s-a băgat în viața Nicoletei și susține că este fericită, că amândouă au același scop și că trebuie să-l iubească pe George.

„Am simțit o atracție tot mai mare. În timp mi-am dat seama că este bărbatul meu. La un moment dat viața ne-a adus împreună. Nu m-am simțit vinovată, știam că o să-i treacă. Nu aveam de ce să fiu geloasă, noi două aveam același scop, să-l facem pe el bărbat”, a povestit Mariana.

Cum fac dragoste?

Cât despre modul în care se împarte sexual între cele două femei, George Chirilă a povestit. „Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privințele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toți în același loc. Nu e pentru mine așa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine pentru plăcere. La mine este pentru procreere”.

Sursa: KanalD, Libertatea 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 09:46

Incredibil! Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

Incredibil! Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

La 19 octombrie a fost redeschis sectorului de poliție nr. 3, din sectorul Buiucani al mun. Chișinău, care a fost complet renovat și dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2017, ora: 17:37

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu Din editia print

Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe în dosarul primarului suspendat Dorin Chirtoacă, astfel acesta rămâne în continuare în arest la domiciliu, scrie deschide.md

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Aşteptări

Femeia de serviciu. Am şi eu o vecină, ca toată lumea, numai că a mea e puţin mai altfel decât celelalte.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md