Cultură

“BASARABIA e ROMÂNIA!” în toată România

Timiş

Potrivit portalului actiunea2012.ro, circa 300 de voluntari implicați în campanie au trimis poze din toată ţara, pentru a vedea pozele cu autocolante lipite, în toate cele 41 de judeţe ale României.

Galaţi

"Informarea asupra realităţii istorice nu se opreşte în acest punct", se menţionează în comunicatul emis de Platforma Civică Acţiunea 2012.

Braşov

"Mesajul ,,Basarabia e România” va fi transmis mai departe în cadrul unei campanii care va cuprinde şi alte state din Europa. Prin extinderea spaţiului de răspândire a mesajului, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 doreşte să sensibilizeze opinia publică externă cu privire la istoria românilor şi să promoveze în mod direct, vizibil şi concentrat episoade din istorie care au fost prezentate deformat sau incomplet de diverşi purtători de mesaj", transmite Acţiunea 2012.

Sibiu

Platforma Civică este o coaliţie de organizaţii non-guvernamentale şi grupuri de iniţiativă care susţin unirea Republicii Moldova cu România şi militează pentru idealul regăsirii românilor de pe ambele maluri ale Prutului în cadrul aceluiaşi stat.

Iaşi

Timpul.md (V.P.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *