Ultima oră

Blog: De ce Moldtelecom nu a exclus JurnalTV?

Interesant este faptul că, deși Jurnalul face o campanie agresivă de victimizare penibilă, cu ajutorul Antimafiei lui Mocanu, acuzându-l pe Plahotniuc de toate rele care se întâmplă lor, uită să spună că sunt retransmiși în continuare de cel mai mare operator de cablu din țară, de Moldtelecom, despre care au zis atâtea ori că ar fi controlat de Vlad Plahotniuc.

Faptul că MTC retransmite în continuare, iar Jurnalul nu spune despre aceasta și îndeamnă telespectatorii să se aboneze doar la Starnet, arată cât de multă incorectitudine există în ceea ce face Jurnalul și cât sunt sunt de lipsii de echidistanță.

Ar fi corect ca Jurnalul să revină și în celelalte rețele, dar ar fi la fel de corect ca cei care cer asta să le ceară și celor de la Jurnal să manifeste corectitudine și o politică editorială corectă, echidistantă, conform normelor deontologice, pentru că de altfel iese că se susține un instrument al Țopilor și a lui Mocanu.

Ieri ați putut vedea destul de clar susținerea din partea mișcării lui Mocanu. Tot aceeași susținere o puteți vedea și din partea comuniștilor astăzi, pentru dă mă rog, după ce jurnaliștii de la JTV au fost târâți de polițiști pe vremea comuniștilor, acum tot acei jurnaliști au ajuns să-l laude pe Voronin și partidul acestuia… incredibil dar adevărat.

Corneliu Gandrabur
vox.publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *