Eveniment

Campania EU Votez Pro-Europeni! a ajuns la Soroca

Liceele Constantin Stere și Petru Rareș au găzduit 2 concerte extraordinare, cu participarea interpretelor din România Doina Lavric și Lorena Oltean. Acțiunile fac parte din campania EU Votez Pro-Europeni! și au scopul de a promova Uniunea Europeană.

"Importanța alegerilor din acest an este una covârșitoare, iar deznodământul acestora va comporta, din nou, aceleași semnificații geopolitice, civilizaționale și valorice. Rezultatul scrutinului depinde într-o mare măsură de cetățenii cu drept de vot care-și vor stabili preferințele electorale către finalul campaniei și care vor defini majoritatea parlamentară. Prin urmare, parcursul european al Republicii Moldova se află atât în mâinile celor care au luat deja decizia de a-și da votul candidaților pro-europeni, precum și în mâinile indecișilor pro-europeni, dar care ezită, din varii motive, să participe la vot. Absenteismul indecișilor pro-europeni se poate dovedi cu atât mai grav, cu cât orice vot în minus poate însemna revenirea la putere a forțelor anti-europene, respectiv reinstaurarea unui regim autoritar, anti-național și retrograd", se arată într-un comunicat.

Echipa ACE lansează un apel către toți susținătorii parcursului european al Republicii Moldova, prin care îi invită să se alăture campaniei EU VOTEZ PRO-EUROPENI!, prin promovarea logo-urilor și a banner-elor de pe site-ul www.euvotez.eu.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *