Astăzi 22 Noiembrie 2017, Miercuri - Ultima actualizare la 21 Noiembrie 2017
Abonamente

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Politică 7 Martie 2014, ora 11:29

Candu dezamăgit de plecarea din partid a lui Bolboceanu: Este foarte ciudat că oamenii au „revelații” cu câteva luni înainte de alegeri

Marime Font

Plecarea lui Iurie Bolboceanu din partid l-a dezamăgit pe Andrian Candu. Deputatul PD spune că-i vine greu să înțeleagă gestul fostului coleg și sugerează că acesta s-ar fi „vândut”.

Candu susține că acesta din urmă nu s-a prea manifestat nici în Parlament, nici la partid.

„Este foarte ciudat că oamenii au „revelații” cu câteva luni înainte de alegeri. Mi s-au părut de-a dreptul comice argumentele fostului coleg Bolboceanu, care a descoperit brusc, în an electoral, la final de mandat de deputat, că partidul din care face parte nu are o doctrină social-democrată pe gustul lui. Tare mi-ar fi plăcut să vină cu idei noi la partid, viziuni, propuneri, să le discutăm, nu să folosească asta ca așa-zis „pretext” pentru face un gest dubios. Nu l-am văzut pe Bolboceanu să se manifeste vreodată serios în Parlament sau partid, de aceea mă miră argumentele lui. Să fie clar, nu mă miră plecarea acestuia”, a scris democratul într-o postare pe Facebook.În opinia sa, gestul fostului coleg este unul de lașitate. „Pentru Coaliția Pro-Europeană este un vot pierdut sau parțial pierdut, iar pentru PDM este doar un gust amar, nimic mai mult. De corectitudine nu mai vorbesc, modul în care a făcut-o vorbește de la sine. Dacă dl Bolboceanu sau noii lui „prieteni” își imaginează ca au dat o lovitură PDM sau Coaliției, o să rămână cu imaginația, curând se va vedea câte parale (sau ruble?) a costat toată această poveste”, mai scrie Candu.

Bolboceanu a negat ieri că a primit bani în schimbul plecării sale din partid.

Reamintim că ieri 6 martie, în cadrul ședinței plenare a Parlamentului, Iurie Bolboceanu a anunțat că se retrage din fracțiunea Partidului Democrat și că părăsește formațiunea.

sursa: unimedia.info

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Noiembrie 2017, ora: 16:41

Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea

Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea

Viata nu aduce intotdeauna numai surprize placute, ci vine si cu doza sa de amar. Trei dintre zodii vor trai pe pielea lor nefericirea, in 2018. Si vorbim despre necazuri in dragoste, care duc la rupturi definitive.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Jurnal de călătorie: Capitala culturii Cucuteni

Ghinionul localităților aflate la răscruci de drumuri este faptul că în graba călătoriilor de a ajunge spre alte destinații, acestea rareori devin loc al cunoașterii profunde și nuanțate. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 15 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

Ideea națională a R. Moldova: dezrobirea femeii născătoare de prunci

Întotdeauna îmi aduc aminte cu o durere ce-mi arde toate celulele și cu un nelămurit sentiment de vină, zic, îmi aduc aminte de mama care, cu degetele mâinilor însângerate rodea rufele de tabla aia cu valuri căreia țăranii îi ziceau rusește „doskă.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 14 Noiembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Rusia este agresivă (și) pentru că se teme

Începând cu 2008, agresivitatea militară a Federației Ruse în vecinătatea sa apropiată a atins cele mai înalte cote, fie că vorbim despre exerciții militare efectuate în scopul de a descuraja elemente externe, fie că vorbim, mai ales, de agresiuni de tipul celei din Georgia,...

() Citeşte tot articolul

Editorial 9 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Scrisoare deschisă din partea unui cetățean care nu vrea să-l demită pe Dorin Chirtoacă

Salutare! Sunt un cetățean al orașului Chișinău care nu va ieși pe data de 19 noiembrie la referendumul pentru demiterea primarului.

() Citeşte tot articolul