Actualitate

Cât costă o noapte de cazare în Vama Veche de 1 mai

Vama Veche este un mare şantier. De la strada principală până la malul mării, zeci de muncitori lucrează în continuu pentru ca totul să fie gata de 1 mai.

Vacanţa de 1 Mai va transforma Vama Veche într-un furnicar. Au fost rezervate aproape toate locurile de cazare, de la corturi până la hoteluri cu pretenţii.

Elena Ivan, reprezentant camping: „Suntem ocupaţi în proporţie de 100%, capacitatea noastră este de 600 de corturi, acum numărul de persoane variază, în funcţie de câţi oameni stau într-un cort.”

Cea mai ieftină cazare este la cort, 29 RON pe zi de persoană. La hoteluri, tarifele sunt de 110 RON pentru o cameră dublă la două stele, 300 RON la trei stele şi 530 RON la patru stele.

Rodica Popescu, manager hotel 3*: „Toată lumea se pregăteşte pentru deschiderea sezonului, suntem aproape gata cu unităţile şi sper să primim turştii în condiţiile cele mai frumoase. Estimarea până la momentul acesta este undeva la 95%.”

10.000 de turişti sunt aşteptaţi să sosească pe plaja din Vama Veche, destinaţia ideală pentru toţi cei care doresc să abă parte de liberatate dar şi de petreceri timp de trei zile şi trei nopţi.

Turistă: „Ne obişnuim cu marea, cu spiritul Vămii. Stăm toată săptămâna, vrem să prindem 1 mai aici, avem o scurtă vacanţă.”

Vama Veche va fi, în weekend, gazda unui festival de muzică organizat pe plajă, care va începe sâmbătă. Nu vor lipsi nici concertele live în cluburi sau pe terase.

sursa: digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *