Frumusețe

Cât de des trebuie să te speli pe cap în funcţie de tipul părului

De câte ori te speli pe cap în funcţie de tipul părului?
Părul mediu. În cazul acesta, este recomandat să te speli de 2-3 ori pe săptămâna. Acest tip de par nu acumulează ulei. Deci nu va avea un aspect neplăcut, neîngrijit. Dacă ai părul mediu (între texturi), încearcă să nu te speli pe cap în fiecare zi.

Părul des. Femeile care au părul des sau creţ nu au de ce să îşi facă griji. În astfel de cazuri poţi folosi şamponul o dată pe săptămâna. Aspectul neîngrijit al podoabei capilare este ultima dintre problemele tale. Asta pentru că uleiurile pătrund greu printre firele tale de par.

Părul natural. Nu este indicat să foloseşti şamponul constant. Îţi va distruge părul. Va deveni uscat. În schimb, balsamul este tot ceea ce îi trebuie părului tău pentru a arată aşa cum îţi doreşti.

Aşadar, este important să ştii acre este tipul părului tău. Şi, pe baza acestei informaţii vei putea opta pentru cea mai bună metodă de îngrijire a podoabei tale capilare. Este bine să ştii de câte ori îţi poţi spală părul, astfel încât să nu faci lucrul acesta mai des sau mai rar decât este nevoie. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *