Ultima oră

Ce a publicat Obama pe Twitter astfel încât să primească cele mai multe like-uri din ISTORIE

Tweet-ul lui Obama, care a folosit un citat al laureatului premiului Nobel pentru Pace Nelson Mandela însoțit de o poză a sa alături de copii de diferite rase, a atins 2,71 milioane de like-uri, cu unul în plus față de precedentul record deținut de mesajul cântăreței Ariana Grande, după atentatul concertului său de la Manchester (Marea Britanie) din mai, cu 2,70 milioane de like-uri.

Citatul lui Mandela, împărțit într-o serie de tweet-uri spune: "Nimeni nu se naște urând o persoană din cauza culorii pielii, trecutului, sau religiei sale. Lumea învață să urască, iar dacă este învățată să urască, atunci trebuie să fie învățată să iubească".

Tweet-ul fostului președinte american este și unul dintre cele mai populare din istoria rețelei de socializare cu mii de redifuzări, deși la această categorie se clasează de abia pe locul cinci cu 1,12 milioane de redifuzări, conform Agerpres.

Cel mai preluat tweet din istoria rețelei, cu 3,65 milioane de redifuzări, este cel al adolescentului care cerea ”nuggets” de pui gratuite, urmat de un selfie al prezentatoarei și actriței Ellen DeGeneres, la gala premiilor Oscar din 2014, cu 3,44 milioane de redifuzări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *