Sănătate

Ce e bine să mănânci seară pentru o detoxifiere fără probleme

Alimentele care compun această reţeta pot fi consumate separat de-a lungul unei zile, dar şi împreună, mai ales la cină. În doar 3 zile, cu ajutorul acestor legume bogate în nutrienţi şi vitamine vei reuşi să îţi detoxifici colonul, iar lupta cu kilogramele va deveni istorie.

Ingrediente pentru salată de vitamine
– 50 de grame de varză dulce;
– doi morcovi mici, fierţi;
– 50 de grame de sfeclă roşie;
– 50 de grame de rucola;
– zeamă de la o jumătate de lămâie;
– două picături de ulei de măsline extravirgin.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente, iar la final să storci zeamă de la o jumătate de lămâie după care amesteci compoziţia cu uleiul adăugat.

Uleiul de măsline, bun în curele de detoxifiere
Este recomandat că persoanele care au acumulat multe toxine în ficat sau colon să înlocuiască uleiul de floarea soarelui cu cel de măsline. Uleiul de floarea soarelui este mai gras şi favorizează aciditatea gastrică, pe când uleiul de măsline ajută la o mai bună digerare a alimentelor. Uleiul de măsline poate fi folosit atât în prepararea anumitor salate cât şi la grătarele din piept de pui sau împreună cu carnea de curcan.

Ce băuturi poţi consumă pentru detoxifierea rinichilor

Uleiul de măsline extravirgin este bogat în vitaminele A, B1, B2, c, D, E, K, fier şi acizi graşi nesăturaţi. Pe lângă capacitatea de a curată colonul, uleiul de măsline ajută la menţinerea densităţii oaselor. Este eficient şi în tratarea anumitor forme de diabet. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *