Frumusețe

Ce se întâmplă cu corpul tău după ce nu mai foloseşti deodorant timp de un an

Fie că este vorba despre un deodorant cu bilă, unul spray sau crema, deodorantul îţi asigura faptul că timp de 24 de ore vei avea axilă curată şi nu vei miroşi a transpiraţie.

Ei bine, multe femei sunt îngrijorate de un fapt extrem de grav, pe care mai multe femei l-au trăit chiar pe pielea lor.

Au fost raportate cazuri de cancer la san din cauza folosirii deodorantului. Se pare că aluminiul din compoziţie ar fi responsabil de mai multe îmbolnăviri.

Elyse Brautigam, o tânăra în vârstă de 22 de ani, are un videoblog pe YouTube şi a mărturisit într-un dintre filmuleţele postate faptul că nu a mai folosit deodorant de an de zile, mai precis, din octombrie 2015.

De asemenea, tânăra a decis să renunţe şi la folosirea aparatului de ras pentru părul de la subraţ, iar acum l-a lăsat să crească în voie şi nu este deloc deranjată de aspectul sau.

Elyse a dezvăluit faptul că, deşi nu mai foloseşte deodorant şi că părul a crescut considerabil, zona axilei nu îi miroase deloc a transpiraţie.

Deşi spune că „transpiră” că un porc, transoiratia nu îi miroase deloc şi a mărturisit că secretul sau este regimul sau raw vegan.

„Corpul tău înceapă să miroasă diferit din cauza a ceea ce bagi în corp.Hormonii mei s-au balansat, iar mirosul corpului meu s-a schimbat”.

Elyse explică faptul că dietă să raw vegan nu are mirosuri puternice, în timp ce mâncarea gătită are mirosuri puternice care apoi se trasnmit prin piele şi dau mirosul neplăcut al transpiraţiei. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *