Astăzi 23 Octombrie 2017, Luni - Ultima actualizare la ora 19:07
Abonamente

Actualitate 26 Septembrie 2017, ora 00:23

Cei mai generoși şi zgârciți nativi ai zodiacului. Iată cine e în capul listei!

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

 Atât de generoși sau zgârciți sunt nativii zodiacului vedeți mai jos:

 LOCUL 12 – SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt cei mai generoși nativi ai cercului zodiacal.Te vor ajuta întotdeauna, dezinteresat doar pentru un zâmbet şi o mulțumire sinceră. Tocmai din acest motiv, banii şi Săgetătorii sunt cei mai buni prieteni.LOCUL 11 – VĂRSĂTOR

Acești oameni nu sunt doar generoși, sunt şi cei mai mari cheltuitori. Prioritatea numărul unu pentru ei este să-i bucure pe cei apropiați. Sunt persoane grijulii, atente și prudente, în special față de dorințele altora. Doar un mic indiciu despre visul tău și Vărsătorul aleargă în secret să-ţi îndeplinească dorința.

LOCUL 10 – LEU

Reprezentanții acestui semn zodiacal niciodată nu-i vor lăsa fără atenție sau cadouri scumpe pe cei apropiați. Doar oamenii care nu-i cunosc cu adevărat pot vedea Leii ca pe niște persoane zgârcite. Cumpără tot ce strălucește şi le aduce satisfacție. Deseori se gândesc că poți cumpăra tot şi pe toţi.


LOCUL 9 – BERBEC

Reprezentanții acestui semn sunt oameni generoși, dar practici. Berbecii știu cum să-și investească banii în viitor. Cu alte cuvinte, investesc în relații interpersonale. Dacă în viaţa ta există un Berbec care îţi face cadouri, îţi dă bani în împrumut sau te ajută material – fii convins, el vede în tine un potențial candidat de la care va obține un beneficiu. Va cheltui mulți bani, dacă va fi convins, că mai devreme sau mai târziu, va avea nevoie de tine.

LOCUL 8 – BALANŢA

Balanțele pot fi considerați oameni generoși, însă cu banii altcuiva. Îţi vor procura cu mare drag şi un loc pe Lună, doar că la început trebuie să găsească un sponsor. Cu ușurință vor cere bani de la părinți, prieteni sau vecini pentru petreceri și distracții. Cel mai important lucru – ca mai târziu să nu-i întoarcă înapoi.

LOCUL 7 – SCORPION

Pentru Scorpioni generozitatea este o ocazie potrivită de a-şi arăta partea bună. Dar, de îndată ce Scorpionii au probleme materiale, ei suferă și dispar o perioadă. Totul e pentru că sunt dezgustați de ideea că undeva în societate poţi apărea fără bani.

LOCUL 6 – GEMENI

Gemenii încă nu s-au decis dacă sunt zgârciți sau generoși. Se ştie doar că pentru a-şi arăta generozitatea au nevoie de public, de spectatori şi aplauze. Cere-le ajutor când cineva se uită al ei. Atunci îţi vor da şi ultimii bani pe care îi au în portofel.

LOCUL 5 -PEŞTI

Peştii pot fi zgârciți până la lacrimi şi generoși până la aceeași stare. Totul depinde de dispoziția lor. Ei iubesc lucrurile clare, de aceea, când ai o dorință spune-i direct, fără ocolișuri. Dacă Peștii au bani, fii sigur îţi va face un cadou scump și plăcut.

LOCUL 4 – TAUR

Taurii adoră să cheltuie banii exclusiv pentru sine. Printre reprezentanții acestui semn zodiacal sunt mulți bărbați gigolo şi femei care stau la întreținerea cuiva. Chiar au o anumită tactică: de câteva ori sunt gata să cheltuie banii pentru tine, ca mai apoi, fără jenă să-ţi utilizeze cartea de credit nelimitată. Cu toate acestea, în caz de probleme financiare grave, Taurul îţi va fi alături, va veni în ajutor, te va proteja, va plăti, ceea ce echivalează toate neajunsurile pe care le are.

LOCUL 3 – RAC

Racii trăiesc pentru sine şi cheltuie bani exclusiv pentru lucrurile necesare şi cu adevărat prețioase. Cu prietenii şi persoanele apropiate sunt destul de zgârciți. Adoră să procure lucruri pentru casă şi pentru confortul personal. De aceea, nu aștepta cadouri de lux şi gesturi deschise din partea lor. Casa Racului este de vis, acolo domnește confortul, obiectele de antichitate și ultimele noutăți din lumea tehnologiilor.

LOCUL 2 – FECIOARA

Fecioarele nu aruncă banii în vânt și nu-și strâng portofelul. Însă aceasta nu înseamnă că reprezentații acestui semn zodiacal nu pot procura lucruri scumpe şi luxoase. Pot şi le procură, dar numai pentru sine. Cu toate acestea, Fecioara poate fi manipulată uşor, de aceea nu-ţi va fi dificil să obții de la ea câteva mii. Mai târziu le va cere înapoi, dacă situația financiară i se va înrăutăți.

LOCUL 1 – CAPRICORN

Capricornii sunt cu adevărat zgârciți. Reprezentanții acestui semn sunt gata să investească bani exclusiv în statutul lor social. Sunt cei care vor căuta unde şi ce poți procura mai ieftin. Se vor plimba prin toate magazinele pentru a găsi cel mai mic preț. Însă zgârcenia pentru ei nu este un defect, ci mai degrabă o virtute care trebuie scoasă în evidenţă, altfel vor sta pe spatele tău.

Deși stelele au înzestrat fiecare semn zodiacal cu o anumită atitudine față de bani, nu trebuie să uităm de factorul uman şi bogăția materială reală. Chiar și cea mai generoasă și deschisă persoană, poate deveni zgârcită și mercantilă, atunci când nu are bani suficienți.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Octombrie 2017, ora: 18:02

Câți bani a pierdut Starnet din cauza incendiului izbucnit duminică?

Câți bani a pierdut Starnet din cauza incendiului izbucnit duminică? Din editia print

Reprezentanții companiei Starnet au pierdut circa 7 milioane de lei în urma incendiului izbucnit în data de 22 octombrie la unul din cele două noduri principale de distribuție a internetului pentru clienții din toată Republica Moldova. Totodată, aceștia anunță că facturile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2017, ora: 16:55

Ce a făcut Prinţul Charles la o oră după ce s-a născut Prinţul Harry

Ce a făcut Prinţul Charles la o oră după ce s-a născut Prinţul Harry

Acum, îşi iubeşte băieţii în egală măsură şi se bucură atunci când are ocazia să stea în prezenţa lor. Totuşi, situaţia nu a fost aşa încă de la naşterea lor. Într-un documentar prezentat de ”National Geographic”, Prinţesa Diana a...

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 23 Octombrie 2017, de Răzvan Munteanu

Politica Rusiei de susținere a separatismului global: o armă cu 2 fețe

În ultimii ani, despre Federația Rusă s-a vehiculat în presa internațională ca despre cel mai mare susținător al mișcărilor secesioniste din Europa și nu numai.

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md