Istorie

Cel mai mare criminal al omenirii nu a murit! FBI recunoaşte că Hitler a fugit în Argentina

Documentele susţin că Hitler şi Eva Braun şi-ar fi înscenat moartea şi că ar fi primit ajutor din partea directorului OSS – Allen Dulles. Într-unul dintre documentele din Los Angeles se arată că FBI ar fi avut cunoştinţă de un submarin misterios care ar fi transportat câţiva oficiali nazişti până în Argentina.

Pe acesta s-ar fi aflat şi Hitler, împreună cu Eva Braun. Din primele informaţii, se pare că Guvernul argentinian l-ar fi ajutat pe dictator să se ascundă.

Identitatea informatorului a rămas ascunsă, însă detaliile oferite de acesta i-au determinat pe agenţii FBI să păstreze documentele în arhivă, deşi americanii nu au investigat cazul mai departe.

De asemenea, în 1945, generalul şi omul politic Dwight David Eisenhower a scris că posibilitatea ca Hitler să trăiască liniştit şi fără nicio problemă în Argentina este foarte mare.

Nu ar fi pentru prima dată când OSS ar ajuta un important personaj nazist să scape de pedeapsă. Adolf Eichmann a fost localizat în Argentina în 1960, astfel că şi Hitler a trăit, cel mai probabil, liniştit în America de Sud.

sursa: fanatik.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *