Astăzi 21 Octombrie 2017, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 12:34
Abonamente

Actualitate 22 Septembrie 2017, ora 08:19

Cele mai frumoase 10 idei pentru o cerere în căsătorie

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Așadar, ai găsit fata visurilor tale, cea cu care vrei să-ți petreci tot restul vieții… Dar adevărata provocare este: cum ai de gând să-i ceri să fie a ta pentru totdeauna?

Cel mai mare vis al unei femei este cererea în căsătorie perfectă. Fiecare dintre femei și-a creat un scenariu ideal în care i se adresează marea întrebare. Unele preferă romantismul, altele vor declarații în public și o parte dintre ele ar prefera ca totul să se desfășoare într-un mod cât mai intim, fără ochii spectatorilor.

Ce nu-și doresc femeile în schimb, este acel scenariu clasic, obișnuit, în care tipul pur și simplu se pune în picioare cu un buchet de trandafiri și îi adresează Marea Întrebare. Dacă vrei să nu te încadrezi în acest stereotip, descoperă mai jos care sunt cele mai bune modalități de a-ți cere perechea în căsătorie, fără teama că vei fi prea banal sau prea extravagant. 1. Fii tu însuți

Este prima regulă pe care trebuie să o ai în minte atunci când te gândești să ceri o femeie în căsătorie. Nu exagera. Păstrează lucrurile simple, dar speciale și dulci. Fii creativ și fii tu însuți.

2. Cina la lumina lumânărilor

Este un scenariu clasic, dar încă mai are un farmec aparte asupra inimii unei femei. Lumânările sunt chintesența unei seri romantice. Adaugă o melodie fină pe fundal și delicatesele preferate înaintea voastră, și vei obține o atmosferă perfectă pentru o cerere în căsătorie.

3. Locul în care v-ați întâlnit prima dată

Du-o în locul în care v-ați cunoscut pentru prima dată. Recreează momentul și apoi cere-o în căsătorie. Cu siguranță va fi impresionată de felul în care ai gândit lucrurile și va fi o amintire pe care o va păstra cu sine pentru restul vieții

Este un mod testat și încercat, și chiar funcționează. Alcătuiește și editează un filmuleț care afișează întrebarea specială la un anumit interval. Pune-o să-l urmărească. Va fi distractiv să-i observi reacția.

6. Cererea în căsătorie pe tricou

Creează-ți un tricou cu textul „Vrei să te căsătorești cu mine?” și poartă o jachetă peste el. Apoi, mergi cu ea într-un parc din apropiere sau un loc al vostru, în care vă vedeți de obicei, pune-te în genunchi și dezvăluie surpriza pentru ea.

7. Picnic în parc

Dacă iubitei tale îi plac lucrurile simple, iată o modalitate eficientă de a o cere în căsătorie. Pune-i inelul de logodnă pe deget în mijlocul căpșunii acoperite cu ciocolată sau în vârful unei prăjituri preferate. Poți lipi inelul de învelișul unei bomboane de ciocolată, iar dacă ai voce, îi poți cânta chiar și o melodie romantică. Este o ocazie în aer liber care-ți permite să fii destul de creativ.

8. Cererea în căsătorie la radio

Femeile adoră bărbații curajoși. Sigur va fi dată pe spate de inițiativa unui tip de a-și cere iubita de soție în fața a mii de oameni care ascultă melodiile de la radio. Dacă știi că ascultă radio-ul la un anumit moment dat al zilei, vorbește cu cei din producție și cere-o în căsătorie live, din spatele microfonului, împreună cu o declarație de dragoste originală.

9. Surprinde-o ascunzând inelul într-o cutie

Ascunde inelul într-o cutie de cadou împachetată ca o surpriză și las-o să simtă fiori de emoție în timp ce-l despachetează, întrebându-se oare ce va găsi acolo.

10. Cererea în căsătorie pe un afiș

Dacă nu-ți poți exprima verbal sentimentele sau îți este teamă de respingere, poți folosi un afiș mare pentru a o cere în căsătorie. Plasează-l în fața casei sale sau la locul de muncă. Este recomandat să nu-i folosești numele real pe afiș, eventual poți folosi o poreclă pe care știe că doar tu i-o adresezi.

tasta.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 15:46

Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

Un sector de poliție din Chișinău va avea spațiu de joacă pentru copii

La 19 octombrie a fost redeschis sectorului de poliție nr. 3, din sectorul Buiucani al mun. Chișinău, care a fost complet renovat și dotat în conformitate cu cerințele internaționale și bunele practici în domeniu, asigurând tuturor cetățenilor acces liber și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Octombrie 2017, ora: 14:17

Lavrov: Armele nucleare ale SUA din Europa trebuie să revină pe teritoriul american

Lavrov: Armele nucleare ale SUA din Europa trebuie să revină pe teritoriul american

Scutul antirachetă care este construit de Washington în străinătate constituie o problemă esențială pentru Rusia și China, a afirmat vineri, la Moscova, ministrul de externe rus Serghei Lavrov, relatează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md