Actualitate

Cele mai frumoase 10 idei pentru o cerere în căsătorie

Cel mai mare vis al unei femei este cererea în căsătorie perfectă. Fiecare dintre femei și-a creat un scenariu ideal în care i se adresează marea întrebare. Unele preferă romantismul, altele vor declarații în public și o parte dintre ele ar prefera ca totul să se desfășoare într-un mod cât mai intim, fără ochii spectatorilor.

Ce nu-și doresc femeile în schimb, este acel scenariu clasic, obișnuit, în care tipul pur și simplu se pune în picioare cu un buchet de trandafiri și îi adresează Marea Întrebare. Dacă vrei să nu te încadrezi în acest stereotip, descoperă mai jos care sunt cele mai bune modalități de a-ți cere perechea în căsătorie, fără teama că vei fi prea banal sau prea extravagant. 

1. Fii tu însuți

Este prima regulă pe care trebuie să o ai în minte atunci când te gândești să ceri o femeie în căsătorie. Nu exagera. Păstrează lucrurile simple, dar speciale și dulci. Fii creativ și fii tu însuți.

2. Cina la lumina lumânărilor

Este un scenariu clasic, dar încă mai are un farmec aparte asupra inimii unei femei. Lumânările sunt chintesența unei seri romantice. Adaugă o melodie fină pe fundal și delicatesele preferate înaintea voastră, și vei obține o atmosferă perfectă pentru o cerere în căsătorie.

3. Locul în care v-ați întâlnit prima dată

Du-o în locul în care v-ați cunoscut pentru prima dată. Recreează momentul și apoi cere-o în căsătorie. Cu siguranță va fi impresionată de felul în care ai gândit lucrurile și va fi o amintire pe care o va păstra cu sine pentru restul vieții

Este un mod testat și încercat, și chiar funcționează. Alcătuiește și editează un filmuleț care afișează întrebarea specială la un anumit interval. Pune-o să-l urmărească. Va fi distractiv să-i observi reacția.

6. Cererea în căsătorie pe tricou

Creează-ți un tricou cu textul „Vrei să te căsătorești cu mine?” și poartă o jachetă peste el. Apoi, mergi cu ea într-un parc din apropiere sau un loc al vostru, în care vă vedeți de obicei, pune-te în genunchi și dezvăluie surpriza pentru ea.

7. Picnic în parc

Dacă iubitei tale îi plac lucrurile simple, iată o modalitate eficientă de a o cere în căsătorie. Pune-i inelul de logodnă pe deget în mijlocul căpșunii acoperite cu ciocolată sau în vârful unei prăjituri preferate. Poți lipi inelul de învelișul unei bomboane de ciocolată, iar dacă ai voce, îi poți cânta chiar și o melodie romantică. Este o ocazie în aer liber care-ți permite să fii destul de creativ.

8. Cererea în căsătorie la radio

Femeile adoră bărbații curajoși. Sigur va fi dată pe spate de inițiativa unui tip de a-și cere iubita de soție în fața a mii de oameni care ascultă melodiile de la radio. Dacă știi că ascultă radio-ul la un anumit moment dat al zilei, vorbește cu cei din producție și cere-o în căsătorie live, din spatele microfonului, împreună cu o declarație de dragoste originală.

9. Surprinde-o ascunzând inelul într-o cutie

Ascunde inelul într-o cutie de cadou împachetată ca o surpriză și las-o să simtă fiori de emoție în timp ce-l despachetează, întrebându-se oare ce va găsi acolo.

10. Cererea în căsătorie pe un afiș

Dacă nu-ți poți exprima verbal sentimentele sau îți este teamă de respingere, poți folosi un afiș mare pentru a o cere în căsătorie. Plasează-l în fața casei sale sau la locul de muncă. Este recomandat să nu-i folosești numele real pe afiș, eventual poți folosi o poreclă pe care știe că doar tu i-o adresezi.

tasta.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *