Actualitate

Cele mai toxice cupluri din zodiac. Nu au nicio şansă să rămână împreună

Rac şi Leu

Cu personalităţi diferite, aceşti nativi nu vor reuşi să ajungă la un consens vreodată. Asta pentru că nativii Leu sunt persoane încăpăţânate, expansive, dornice de a conduce şi de a fi în centrul atenţiei, în timp ce nativii Rac sunt mult prea sensibili şi emotivi. O relaţie de lungă durată s-ar putea să îşi pună amprenta în mod negativ asupra lor, iar neînţelegerile să îi marcheze definitiv.

Capricorn şi Vărsător

Ambele zodii sunt cunoscute pentru determinarea lor şi capacitatea de a evolua. Totuşi, un nativ Capricorn, raţional şi cu picioarele pe pământ, nu va fi niciodată de acord cu flexibilitatea Vărsătorului şi cu dorinţa lui de libertate supremă. În timp ce unul este prea statornic, cu principii de viaţă bine înfipte, celălalt este cu capul în nori, dornic să experimenteze noutăţile şi să îşi schimbe gusturile. De aceea, o relaţie dintre cei doi ar aduce numai dezamăgiri.

Fecioară şi Gemeni

Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul nativilor Fecioară şi nativilor Gemeni întrucât pământul şi aerul nu conlucrează. Partenerii Fecioară sunt firi analitice, perfecţioniste şi foarte critice, aşa că nu ar suporta multe lucruri pe care nativul Gemeni le-ar face într-o relaţie. Printre ele se numără flirtrul, înşelatul, minciuna şi egocentrismul. E mai bine ca cei doi să rămână amici, în caz că pot şi să se abţină de la idile care nu au un final fericit.

Descoperă ce alte cupluri de zodii au o relație toxică pe clickpentrufemei.ro.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *