Politică

Chirtoacă a prezentat raportul de activitate la opt ani de la preluarea mandatului

„Chișinăul a intrat pe calea dezvoltării stabile și durabile. Pe parcursul ultimului an putem vorbi despre crearea a 30.000 de locuri de muncă, construcția străzii pietonale, construcția străzii Alecu Russo, ansamblarea troleibuzelor, obținerea investiției BERD pentru deșeuri, compensații pentru căldură și transport, terenuri de fitness și terenuri de joc, reconstrucția acoperișurilor la mai multe școli”.

Potrivit edilului capitalei, în total au fost reparate 20 de străzi, dublu față de ceea ce s-a făcut anterior. Totodată, acesta a menționat că în ramura construcțiilor s-au făcut investiții de 14 milioane de lei. Și s-au făcut reparații la mai multe străzi din suburbii.

Referindu-se la suburbiile Chișinăului, primarul a menționat că în suburbii s-au reconstrucit grădinițe, primării. Numai în ultimul an, au fost derulate lucrări la case de cultură, grădinițe. În același timp, un program de iluminat public a început să fie implementat.

Politics.MD menționează că raportul conține 15 pagini de realizări și priorități. Totodată, întregul raport poate fi accesat pe site-ul Primăriei.

sursa: politics.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *