Actualitate

CNA la un pas de Dodon

Și era “păcat” pentru administrația de stat din medicină să treacă pe alături de aceste fluxuri. Și, desigur, nu putea fi lăsat într-o parte fluxul de bani de stat și din finanțări externe care inundă acest sector.

Arestarea ex-ministrului e o treaptă nouă pentru CNA. Un început bun. Un început pentru “scuturarea” tuturor ex-mini;trilor, după care să se treacă la cei actuali.

Și printre următorii trei, este inclus și Igor Dodon. Dodon pe rol de ex-ministru al economiei și nu în calitate de personaj politic.

Cu toate proprietățile de lux, agonisite prin “sudoarea frunții” în timpul în care se zbătea pentru integrarea europeană și spunea că uniunea euroasiatică este o utopie. Da, da, da – pe timpul guvernării lui Voronin. În timp ce toți construiau capitalismul sau sociaalismul, Igor Dodon pășea ferm pe calea capitalismului îmbunătățind rapid viața unui singur moldovean – a lui personală.

Și nu vorbim doar despre centrul medical, hotelul și câteva vile de lux din Chișinău. Vorba e despre mai multe immobile pe litoralul a cel puțin două mări, Mediteraniană și Egee.

Dodon știe foarte bine despre anchetele lansate încă două ani în urmă. Din această cauză și este acum un activ “apărător” al intereselor poporului, strigând în gura mare: Prinde hoțul!!! Ca în proverb: Hoțul strigă – Prinde hoțul! 

Sursa: vox.publika.md
Autor: Marcel Istrati

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *