Astăzi 23 Noiembrie 2017, Joi - Ultima actualizare la ora 09:00
Abonamente

Actualitate 1 Septembrie 2015, ora 15:25

Școala din Verejeni a fost numită în memoria unui pompier căzut la datorie (VIDEO)

Marime Font

Conducerea Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a fost prezentă la un eveniment important pentru localitatea Verejeni, raionul Telenești.

Școala din localitate a fost numită de astăzi "Nicolae Popa", în numele unuia din pompierii care și-au pierdut viața la lichidarea unui incendiu în luna noiembrie anul trecut.

Odată cu această ocazie, în incinta școlii a fost inaugurată și o placă comemorativă, care a fost sfințită și la care au fost depuse flori de către angajați ai Serviciului Situații Excepționale, părinții pompierului decedat, rude, dar și de către elevii din școală. Reprezentanți ai școlii, administrației localității dar și ai Serviciului Situații Excepționale au ținut să spună cuvinte în memoria pompierului, dar și felicitări pentru micuții care au pășit pentru prima dată pragul școlii, urîndu-le succes și îndemnîndu-i să îmbrățișeze, în viitor, profesia de salvator.Cei 40 pompieri și salvatori prezenți la eveniment au venit să aducă cadouri elevilor, care să le fie de folos pe parcursul anului școlar, iar la final, copiilor din clasa întîi le-au înmînat primele abecedare. Cei mici au promis că vor avea succese și că vor alege să devină pompieri și salvatori, pentru a-și apăra familia și țara.


sursa: timpul.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Noiembrie 2017, ora: 16:41

Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în anul 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea

Trei zodii care vor avea de luat o decizie grea în anul 2018. Vor simţi pe pielea lor durerea

Viata nu aduce intotdeauna numai surprize placute, ci vine si cu doza sa de amar. Trei dintre zodii vor trai pe pielea lor nefericirea, in 2018. Si vorbim despre necazuri in dragoste, care duc la rupturi definitive.

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 23 Noiembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Rusia pierde un important atu în disputa cu UE. Și nu numai!

Cu mai puțin de o lună în urmă, în Turcia era anunțată lansarea rutei feroviare ce leagă capitala Azerbaidjanului, Baku, de cea a Georgiei, Tbilisi, cu orașul turc Kars, denumită generic BTK.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 23 Noiembrie 2017, de Constantin Tănase

O, țară tristă, plină de... mister

Moto:  „Rămâne mut Serafim și se uită lung în urma celor ce se duc (cu boul, la pravlenie - n.n.). Se mai gândește: „Hm... Toate le pricep eu, Doamne, da „oare cum mi l-au prins ei de coarne?” (V. Vasilache „Povestea cu cocoșul roșu”)

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Noiembrie 2017, de Marin Basarab

Ce modele oferă societatea noastră pentru tineri?

În ultima vreme suntem asaltați de știri înfiorătoare care par a fi desprinse dintr-un film de groază.

() Citeşte tot articolul

Editorial 22 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Voinicul și cerbul

Că tot se apropie iarna cu pași repezi de noi, nu avem cum să nu ne gândim la sărbători. Mai ales că deja și programele de știri ne anunță de săptămâni întregi cum și unde vom petrece Crăciunul.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Noiembrie 2017, de Octavian Țâcu

Experiențe belgiene pentru R. Moldova

Săptămâna trecută (9-11 noiembrie) la invitația eurodeputatei Monica Macovei am efectuat o vizită de trei zile în Parlamentul European și la sediul NATO din Bruxelles.

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Pavel Păduraru

Minciuna noastră cea de toate zilele

Când eram adolescent, citeam câteodată în revistele despre VIP-uri interviuri cu oameni cunoscuți. Nu mai țin minte ce ziceau ei, dar un singur lucru îmi atrăgea atenția.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 16 Noiembrie 2017, de Moni Stănilă

Programare la Dumnezeu

Se apropie Postul Crăciunului și mă gândesc deja că preoții vor avea mai mult de spovedit. Într-un fel e foarte bine că lumea se împărtășește, dar e extrem de ciudat că o face după calendar. 

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md