Politică

Constantin Codreanu: „Azi şi pururea, trăiască România Mare!”

Liderul unionist, Constantin Codreanu, a participat alături de un grup de preoţi de la Mitropolia Basarabiei la un Te Deum în memoria deputaţilor din Sfatul Ţării care au votat Unirea cu România.

„Curajul şi sacrificiul lor reprezintă un exemplu pentru noi cei care vrem să reedităm actul istoric din 1918. Trebuie să muncim zi de zi pentru ca ReUnirea să treacă de la etapa de vis la cea de vis realizat. Victoria simbolică din Parlamentul României privind declararea zilei de 27 martie – Ziua Unirii Basarabiei cu România – ca zi de sărbătoare naţională, reprezintă unul dintre semnalele importante ale redeşteptării naţionale şi demonstrează interesul statului român pentru cel de-al doilea stat românesc! Trăiască România Mare!” a declarat deputatul.

După Te Deum, deputatul PMP a participat la un marş al tricolorului dedicat, de asemenea, celor 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, urmând ca astăzi, 27 martie 2017, celebrarea acestei zile istorice să continue în cadrul a două evenimente importante organizate în Parlamentul României.

TIMPUL.MD 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *