Bună Dimineața

Creierul cât păduchele, în trafic e barosan

Toți se revoltă: pietonii, că sunt nevoiți să traverseze la trecerea de pietoni mai mult zburând decât mergând frumos pe drum, șoferii de microbuze că nu sunt observați în trafic de șoferii ”fudui” cu mașini de lux, șoferii care spun că cei de microbuze habar nu au cum trebuie să conducă un autovehicul. Și dă-i ceartă, dă-i înjurături de tot neamul și de parcă nu este suficientă sălbăticia asta, șoferii puși pe harță și umflați în pene se mai și dau jos din mașină, gata-gata să împartă pumni în stânga și dreapta.

În ce junglă suntem, oameni buni? De ce în mașină trebuie să ai o bâtă de baseball, că nu știi ce nebun îți iese în față, pus pe ceartă și bătaie?

Oare chiar inventarea mașinii, la fel ca cea a automatului Kalashnikov a fost o mare greșeală? Oare de ce șoferii dau zâmbetul frumos de dimineață, indulgența și amabilitatea pe pumni de nervi, cuvinte spurcate împrăștiate în toate direcțiile și amenințări de tot felul? Se pare că zicala: sunt un prost cu creier MIC ascuns într-o mașină MARE pare să reflecte realitatea de astăzi din traficul din țara noastră.

P.S. Mă înjuri până faci spume la gură? Eu îți ofer în schimb un zâmbet larg până după urechi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *