Astăzi 24 Octombrie 2017, Marţi - Ultima actualizare la ora 13:56
Abonamente

Actualitate 22 Septembrie 2017, ora 13:15    Din editia print

CRIMĂ FEROCE! Fosta iubită unui CELEBRU artist și-a UCIS bona cu SÂNGE RECE. I-a dat FOC în curte

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Sabrina Quider, fosta iubită a fondatorului celebrei formații BoyZone, Mark Walton, a fost arestată pentru crimă. Femeia este acuzată că și-a ucis cu sânge rece bona, apoi i-a dat foc în gradina casei. 

Este vorba de Sophie Lionnet, o tânăra de 21 de ani care venise în Marea Britanie din Franţa că să lucreze că bonă şi să înveţe limba engleză. Suspecta a fost arestată după ce vecinii au chemat poliția când au văzut un foc mare în grădină, scrie Daily Mail.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit cadavrul femeii arzând. În urma unor investigații, pentru că trupul nu putea fi identificat, anchetatorii au stabilit că victima este chiar bona copiilor, Sophia Lionnet.Prietenii tinerei spun că aceasta îşi dorea să plece de la Sabrina fiindcă nu îi plăcea cum se comportă cu ea. „Trebuia să plece acasă luni, dar nu a mai ajuns. Ea pare foarte prietenoasă la petreceri, dar acasă cu Sophie nu era aşa”.

Sabrina Quider nu și-a motivat fapta, iar rudele și prietenii victimei nu își pot explica de ce Sophia, o fată cuminte pasionată de artă și patinaj artistic, a putut să aibă o soartă atât de crudă.  

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Editorial 24 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Uriașii cu un singur text (II)

Cred că la scară internațională cel mai potrivit în tematica autorilor apreciați pentru un singur text - vârful e atins de Salinger.

() Citeşte tot articolul

Editorial 23 Octombrie 2017, de Răzvan Munteanu

Politica Rusiei de susținere a separatismului global: o armă cu 2 fețe

În ultimii ani, despre Federația Rusă s-a vehiculat în presa internațională ca despre cel mai mare susținător al mișcărilor secesioniste din Europa și nu numai.

() Citeşte tot articolul

Editorial 21 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Credință fără învățătură?

Un om credincios poate atinge sfințenia independent de nivelul de școlarizare sau numărul de cărți citite. Rugăciunea e școala lui.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Jurnalul Morții sau Ultimul Editorial

Pe când eram student, cred că am fost la sute de lansări de carte la Uniunea Scriitorilor și pe la fel de fel de biblioteci. O făceam din două motive, care se cam ceartă între ele, dar n-am ce să le fac - e treaba lor.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul


 

 Cele mai citite articole Timpul.md