Sport

Cristiano Ronaldo este tot mai aproape de un transfer la PSG

Conform publicației France Football, starul lusitan s-a întâlnit miercurea trecută, la Paris, cu președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, pentru a discuta un posibil transfer pe Parc des Princes.

Întâlnirea a avut loc chiar a doua zi după ce Cristiano Ronaldo a marcat o triplă pentru Real Madrid în partida cu VfL Wolfsburg, ajutându-și astfel echipa să se califice în semifinalele Ligii Campionilor.

El s-a deplasat a doua zi în capitala Franței, la bordul unui avion privat, însoțit de asistentul său personal și un prieten agent, Anass Oufiz. Atacantul și însoțitorii săi au fost apoi preluați de un șofer trimis de Al-Khelaifi care i-a condus la hotelul Costes, unde CR7 a discutat cu președintele lui Paris Saint-Germain, susține publicația din Hexagon.

Fotbalistul portughez a revenit apoi la Madrid, la primele ore ale dimineții de joi, aterizând pe un terminal privat al aeroportului Barajas, după care s-a prezentat la antrenamentul lui Real Madrid, programat la ora 11,00.

Contactată de France Football, conducerea clubului Paris Saint-Germain nu a dorit să facă niciun comentariu pe această temă.

Revista franceză susține, totodată, că aceasta ar fi fost cel puțin a cincea întâlnire, la Paris, dintre triplul câștigător al Balonului de Aur și președintele lui PSG, grupare care a fost eliminată în sferturile de finală ale Champions League și care caută un înlocuitor pentru atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, aflat la final de contract cu parizienii.

Presa sportivă internațională susține că Paris Saint-Germain este interesată și de serviciile antrenorului portughez Jose Mourinho, cu care Cristiano Ronaldo a colaborat la Real Madrid, între 2010 și 2013.

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *