Astăzi 4 Mai 2015, Luni - Ultima actualizare la ora 07:44
Abonamente

Interviu 26 Mai 2012, ora 08:24

(INTERVIU) Cum e să fii soţul interpretei Olga Ciolacu

Marime Font

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 48 Hânceşti 46 Tiraspol 43

 

Despre Valentin Bătrânac, soţul reputatei Olga Ciolacu, aş putea scrie cel puţin două pagini de ziar, aşa că mi-a fost cam greu să mă încadrez în spaţiul rezervat. 

A făcut Facultatea de Jurnalism, a fost producător şi realizator TV mai mulţi ani. A organizat cu succes numeroase spectacole şi concerte în Europa, Rusia, dar şi peste ocean. Notabil este faptul că, după scoaterea sârmei ghimpate de la Prut, Valentin Bătrânac a fost primul care în 1990 a adus la urechea publicului român sonoritatea vocilor basarabene, organizând astfel cel dintâi spectacol la Sala Palatului din Bucureşti. De atunci itinerarul său a fost pecetluit, reuşind în acest răstimp să adune pe scenele din Moldova prezenţe notabile din lumea muzicii şi teatrului românesc. Valentin Bătrânac şi Olga Ciolacu sunt părinţii artistici ai primului teatru de varietăţi din Moldova. Se autodefineşte ca fiind un combatant sortit să stea în avangarda artei şi a soţiei sale. De aceea s-a dedicat plenar activităţilor de impresariat, lucru pe care îl face cu multă dragoste şi demnitate. Vorbeşte cu mare pasiune despre meseria sa, dar cu şi mai mare patos despre cea care de 38 de ani îi este consoartă, adorata Lica...

 
- Domnule Bătrânac, cum e să fii soţul vestitei interprete Olga Ciolacu?
- Ştii care este cel mai mare paradox în această lume? Să ne naştem liberi, ca apoi să trăim în lanţul destinului sortit de Dumnezeu. Eu am fost condamnat să fiu soţul a două femei cu totul diferite - soţia Olga Ciolacu şi vedeta Olga Ciolacu. Prima este gospodină, frumoasă, soţie şi mamă, cea de-a doua este promptă, inteligentă şi categorică. Acolo nu mai sunt soţul ei, ci doar impresarul Valentin Bătrânac. Recunosc că e dificil să fiu soţul celor două, uneori îmi reuşeşte, alteori mai puţin.


- Vă ascundeţi vârsta?
- Niciodată. Am lucrat întotdeauna cu oameni tineri, ceea ce m-a făcut să mă simt ca ei. Atâta timp cât reuşesc - mă mişc, îmi menţin vigurozitatea.

- Vă temeţi de bătrâneţe?
- Nici de ea nu mă tem. Doar atunci când mă uit în oglindă îmi dau seama că am peste şaizeci de ani, însă nu mă întristez. Merg înainte.

- Vă sperie moartea?
- Nu m-am gândit la asta, deşi acest tragic moment poate surveni oricând, Doamne fereşte. Poate mi-ar părea rău că n-am reuşit mai mult. Noţiunea în sine nu-mi provoacă groază, este inevitabilă. Trec uşor peste gândul că voi dispărea cândva. Deocamdată mă simt dator vieţii...

- Vă place să munciţi?
- Părinţii mei au fost ţărani şi de mic copil am fost educat prin muncă. Ştiu a prăşi, a mulge vaca, a curăţa pomi, a construi o casă, a săpa o fântână, a prelucra lemnul şi implicit activităţile ce ţin de impresariat. Îmi place munca şi nu mă tem de ea. Programul este să fiu mereu omniprezent.

- Ce admiraţi cel mai mult la soţia dvs.?
- Inteligenţa, corectitudinea, modul în care şi-a educat publicul şi faptul că a ştiut să-şi aleagă cu mare migală repertoriul.

- Dar la fiica dvs., Alexandrina?
- Romantismul pe care l-a moştenit de la mine, principialitatea şi tăria de caracter ale Olgăi, la fel şi modul în care încearcă să lupte singură.

- Ce vă place mai puţin la fiica dvs.?
- Faptul că are mai puţin timp pentru noi. După ce puii zboară din cuib, nu mai putem face nimic. Ei trebuie să şi-l construiască pe-al lor. Asta e legea vieţii.

- Cine sunt naşii dvs. de cununie?
- Avem două perechi de naşi - unchiul meu de la Donduşeni, care, din nefericire, nu mai este şi soţia sa. Iar din partea Olgăi - sora ei mai mare, care la fel a plecat la cele sfinte, şi soţul ei. Deci, familiile Costică şi Ana Iapăscurtă şi Vasile şi Veronica Avram.

- Câţi fini aveţi?
- Patru perechi.

- Cât de des mergeţi la biserică?
- La noi este o tradiţie de a vizita bisericile şi mănăstirile. Biserica este locul unde ne tratăm de stres, acolo ne regăsim liniştea şi echilibrul spiritual şi emoţional. Deci, foarte des.

- Ce credeţi despre homosexuali?
- E treaba lor ce fac. Mă miră însă faptul că ţara noastră este impusă să adopte o lege atât de controversată. De fapt, nu-i accept sub nicio formă.

- Unde vă place să vă odihniţi?
- La ţară, la Lozova. Acolo avem 30 de ari de pădure şi mergem adesea să petrecem, să stăm în mijlocul naturii.

- Ce ziare citiţi?
- În special, cele româneşti - TIMPUL, „JURNAL de Chişinău”, „Ziarul de Gardă” şi, ocazional, „Moldavskie Vedomosti”.

- Ce canale TV priviţi?
- Urmăresc programele de la Jurnal TV şi „Moldova 1”, am lucrat acolo şi încă ceva mă leagă de Publika TV.

- Ce slăbiciuni aveţi?
- Uneori sunt nesigur, răvăşit şi pasiv. Dar asta nu-mi umbreşte speranţa şi cutezanţa pentru noi realizări, fiindcă am libertate totală în acţiuni şi dorinţa nestăvilită de a continua înfăptuirea tuturor aspiraţiilor. Integritatea noastră rămâne până la urmă ca un destin, ea va fi lumina care ne va ghida calea spre infinitul necunoscut când vom pleca din această lume, încă neînţeleasă de mine. Dar până atunci eu îmi trăiesc viaţa în generozitate şi iubire. Viaţa e o operă de artă dintr-o colecţie particulară.

- Ce calitate nu aveţi, dar aţi vrea s-o aveţi?
- Probabil să fiu mai ordonat.

- Ce nu vă place la femei?
- Nu ştiu ce ar putea să nu-mi placă la ele. Toate sunt diferite. Nu, nu vreau să le jignesc...

- Ce nu vă place la bărbaţi?
- Lăudăroşenia, mai ales a celor care au grijă să „informeze” că cineva le-a fost la picioare. „Cezari” a căror aură eclipsează pe toată lumea.

- O întrebare cu echivoc - credeţi în vise?
- Da, cred şi mă bucur atunci când se împlinesc. Cele din timpul nopţii nu prea le am, fiindcă dorm foarte puţin, de aceea nici nu le caut interpretarea.

- Care este actorul dvs. preferat?
- Florin Piersic. Este actorul tuturor românilor.

- Care este scriitorul dvs. preferat?
- Marin Preda.

- Dacă aţi lua viaţa de la început, la ce aţi renunţa?
- Mă consider un bărbat împlinit şi nu prea am la ce renunţa sau schimba.

- Care este mâncarea dvs. preferată?
- Zeama de găină şi piureul cu carne sau costiţă. În general, mâncarea tradiţională românească.

- Unde vă place să vă odihniţi?
- Odihna mea este în maşină, dat fiind faptul că nu am timp de repaos. Dar îmi place să merg în România - la Braşov, Sibiu, Sinaia, Bistriţa, Reghin, Târgu-Neamţ, Cluj, deci prefer în mod special Transilvania.

- Aţi accepta să lucraţi peste hotare?
- Categoric, nu. Doar cu condiţia să fac naveta între ţara X şi Moldova, altfel nu.

- Ce faceţi când sunteţi supărat?
- Tac. Ciolacu ştie că, atunci când o strig Olga, înseamnă că sunt supărat, dar de regulă eu îi spun Lica, iar ea - Liuca.

- Unde v-aţi cunoscut?
- Eu lucram deja la televiziune. Şi, stând pe hol la o ţigară, am observat o fată înaltă, suplă, care tocmai urca scările. Observând că o ţintuiesc cu privirea, s-a oprit preţ de câteva clipe după care a plecat. Eram nedumerit de faptul că nu aflasem despre noul angajat al televiziunii. Şi deoarece era în ajunul sărbătorilor de iarnă, m-am dus direct la ea şi i-am spus că Anul Nou îl vom petrece împreună ca, de altfel, şi tot restul vieţii. La 8 martie ne-am înscris, iar pe 9 mai am făcut nunta.

- Ce aţi visat să deveniţi în copilărie?
- Acordeonist, de altfel şi tatăl meu iubea foarte mult muzica.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Interviu 4 Mai 2015, ora: 07:44 de Pavel Păduraru

Dainius Zalimas, preşedintele Curţii Constituţionale a Lituaniei: „Constituţia nu este un pact despre suicid, ci un mijloc de apărare a statului”

Dainius Zalimas, preşedintele Curţii Constituţionale a Lituaniei: „Constituţia nu este un pact despre suicid, ci un mijloc de apărare a statului” Din editia print

Doctor în drept şi profesor universitar, preşedintele Curţii Constituţionale a Lituaniei, Dainius Zalimas, a vizitat de mai multe ori RM, unde a ţinut lecţii de drept internaţional şi constituţional, inclusiv studenţilor noştri. 

( ) Citeşte tot articolul

Social 4 Mai 2015, ora: 07:44

Oamenii Moldovei: „Mi-am descărcat oleacă sufletul cu dumneavoastră”

Oamenii Moldovei: „Mi-am descărcat oleacă sufletul cu dumneavoastră” Din editia print

În timp ce noi, jurnaliștii, și ei, politicienii, suntem preocupați de situația geopolitică și economică din R. Moldova și din lume, oamenii simpli rămân în umbră, continuându-și viața în pofida tuturor greutăților.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 Mai 2015, ora: 06:49

În estul Ucrainei au loc cele mai intense lupte din ultimele trei luni. Civilii continuă să părăsească zona (revista prsei)

Cele mai intense lupte din ultimele trei luni se aduc acum în estul Ucrainei între forţele de la Kiev şi separatiştii proruşi, ridicând noi îndoieli asupra valabilităţii acordului din februarie, scrie luni The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 Mai 2015, ora: 06:22

Sfinţii zile - 4 mai

Potrivit calendarului ortodox, Sfânta Pelaghia este celebrată pe 4 mai. Ea s-a născut în cetatea Tars, din părinţi păgâni. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Mai 2015, ora: 15:57

Summitul de la Riga, va dezamăgi Republica Moldova, Ucraina şi Georgia privind aderarea la UE

Summitul de la Riga, va dezamăgi Republica Moldova, Ucraina şi Georgia privind aderarea la UE

Ultima versiune a declaraţiei pregătite pentru Summitul de la Riga al Parteneriatului Estic de luna viitoare conţine prea puţine veşti bune pentru Republica Moldova, Ucraina şi Georgia, care aspiră să adere la UE, şi subliniază ambiţiile tot mai reduse ale Uniunii faţă de vecinii...

( ) Citeşte tot articolul

Economie Mondială 3 Mai 2015, ora: 15:54

Fondul suveran al Norvegiei produce mai mulţi bani decât poate cheltui guvernul

Fondul suveran al Norvegiei produce mai mulţi bani decât poate cheltui guvernul

Fondul suveran al Norvegiei, alimentat cu bani din petrol, nu doar că a făcut în primul trimestru mai mulţi bani decât a putut cheltui guvernul, dar a şi în­registrat cel mai bun randament trimestrial din istoria sa, de 5,3%.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Mai 2015, ora: 15:49

În pofida armistiţiului, un civil a fost ucis în estul Ucrainei

Tensiunile din estul Ucrainei continuă să facă victime. Potrivit presei ucrainene, un civil a murit, după ce militanţii proruşi au deschis focul asupra localităţii Marinka din apropierea Doneţkului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Mai 2015, ora: 15:46

Bilanțul cutremurului din Nepal a trecut de 7.000 de morți

Bilanțul cutremurului din Nepal a trecut de 7.000 de morți

Numărul victimelor în urma puternicului seism survenit pe 25 aprilie în Nepal este, conform ultimului bilanț provizoriu, de 7.040 de morți și peste 14.000 de răniți.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 3 Mai 2015, ora: 15:43

Alegeri în Marea Britanie: Imigrația - tema care a animat o campanie electorală anostă

Alegeri în Marea Britanie: Imigrația - tema care a animat o campanie electorală anostă

Dorim să vă păstrăm în familia europeană, dar nu cu orice preț - este mesajul transmis britanicilor de Uniunea Europeană înaintea alegerilor legislative de pe 7 mai.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 3 Mai 2015, ora: 15:41

Marcarea a 70 de ani de la eliberarea lagărului de la Dachau

Marcarea a 70 de ani de la eliberarea lagărului de la Dachau

Supraviețuitori ai Holocaustului și reprezentanți ai comunității evreiești au atras duminică atenția asupra riscului de reapariție a rasismului și antisemitismului în Germania.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Mai 2015, ora: 13:21

Update: Protest în Piața Marii Adunări Naționale! Mii de oameni au ieșit la miting

Update: Protest în Piața Marii Adunări Naționale! Mii de oameni au ieșit la miting

Mii de oameni s-au adunat în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău la un miting de protest organizat de Platforma civică „Dreptate și Adevăr”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Mai 2015, ora: 13:03

Contrabandă cu 20 mii țigări la frontieră

Contrabandă cu 20 mii țigări la frontieră

20 de mii de ţigări moldoveneşti de contrabandă au fost confiscate de poliţiştii de frontieră din România. Marfa era ascunsă într-o căruţă care se îndrepta spre localitatea Bobulești, județul Botoșani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Mai 2015, ora: 10:54

Ziua mondială a libertății presei

Ziua mondială a libertății presei

Ziua mondială a libertății presei este marcată în fiecare an, la 3 mai. Această zi celebrează principiile fundamentale ale libertății presei și reprezintă un prilej pentru a evalua libertatea presei în întreaga lume.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 3 Mai 2015, ora: 10:52

Promo-LEX vine cu recomandări privind alegerile locale generale

Promo-LEX vine cu recomandări privind alegerile locale generale

Efortul de Monitorizare Promo-LEX constată că data organizării alegerilor locale generale a fost stabilită respectând prevederile legale.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 3 Mai 2015, ora: 10:49

Miniştrii de externe ai Lituaniei şi Suediei vin în Republica Moldova

Miniştrii afacerilor externe ai Lituaniei şi Suediei, Linas Linkevičius şi Margot Wallström, vor efectua luni, 4 mai, o vizită în Republica Moldova, la invitaţia şefei diplomaţiei de la Chişinău, Natalia Gherman.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 Mai 2015, ora: 10:47

Kievul a dat asigurări că nivelul radiaţiilor este în limite normale în zona centralei Cernobîl

Kievul a dat asigurări că nivelul radiaţiilor este în limite normale în zona centralei Cernobîl

Autorităţile ucrainene dau asigurări că nivelul radiaţiilor rămîne "normal" în zona centralei nucleare de la Cernobîl, în urma incendiului forestier.

( ) Citeşte tot articolul

Film 3 Mai 2015, ora: 09:40

Noutatea CRONOGRAF-ului, filmul ca motor al transformărilor sociale

Noutatea CRONOGRAF-ului, filmul ca motor al transformărilor sociale Din editia print

Pregătirile pentru Festivalul Internațional de Film Documentar CRONOGRAF, ediția a XII-a, sunt în toi. Anul acesta festivalul va avea loc în perioada 12-18 mai la Chișinău. 

( ) Citeşte tot articolul

Externe 3 Mai 2015, ora: 09:19

Siria: Un nou atac cu clor al regimului de la Damasc, 40 de cazuri de 'asfixiere'

Siria: Un nou atac cu clor al regimului de la Damasc, 40 de cazuri de 'asfixiere'

Cel puțin 40 de civili sirieni, între care și copii, au avut probleme respiratorii sâmbătă după un atac cu clor lansat de regimul de la Damasc.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 3 Mai 2015, ora: 09:17

Angela Merkel: Germania nu poate întoarce spatele trecutului său nazist

Angela Merkel: Germania nu poate întoarce spatele trecutului său nazist

Germania nu poate trage pur și simplu o linie sub trecutul său nazist și trebuie să rămână sensibilă la daunele pe care le-a provocat altor țări, inclusiv Greciei.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 3 Mai 2015, ora: 08:33

Radu Albot s-a calificat în finala competiţiei din Istanbul

Radu Albot s-a calificat în finala competiţiei din Istanbul

Succes istoric pentru Radu Albot! Tenismanul moldovean s-a calificat pentru prima dată în carieră în finala unui turneu ATP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 3 Mai 2015, ora: 08:26

Astăzi se va desfăşura un miting de protest în Piaţă Marii Adunări Naţionale, începând cu ora 13:00

Astăzi se va desfăşura un miting de protest în Piaţă Marii Adunări Naţionale, începând cu ora 13:00

În cadrul manifestaţiei, va fi solicitată restituirea miliardului furat, demisia conducerii Procuraturii, Comisiei Naţionale de Integritate, Curţii Supreme de Justiţie, Curţii de Apel, Consiliului Concurenţei şi Serviciului Vamal, în vederea iniţierii procesului de reformare...

( ) Citeşte tot articolul

Eveniment 3 Mai 2015, ora: 07:15

Miniştrii de externe ai Lituaniei şi Suediei vin în Republica Moldova

Miniştrii afacerilor externe ai Lituaniei şi Suediei, Linas Linkevičius şi Margot Wallström, vor efectua luni, 4 mai, o vizită în Republica Moldova, la invitaţia şefei diplomaţiei de la Chişinău, Natalia Gherman, transmite IPN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Mai 2015, ora: 15:10

Zi de doliu în Odesa. Se împlineşte un an de la ciocnirile violente cu manifestanţii pro-ruşi

Odesa comemorează astăzi un an de la ciocnirile violente din oraș, soldate cu 48 de morți și 247 de răniți.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Mai 2015, ora: 14:53

WikiLeaks a publicat alte câteva mii de e-mailuri furate de piraţii cibernetici de la Sony Pictures

WikiLeaks a publicat alte câteva mii de e-mailuri furate de piraţii cibernetici de la Sony Pictures

WikiLeaks a anunţat că a publicat online alte câteva mii de documente şi e-mailuri care au fost furate în timpul atacului informatic comis de un grup de piraţi cibernetici asupra companiei americane Sony Pictures Entertainment la sfârşitul anului 2014.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 Mai 2015, ora: 14:38

Australia: Cinci persoane au murit în inundațiile din statul Queensland

Australia: Cinci persoane au murit în inundațiile din statul Queensland

Cinci persoane au murit în Queensland, în urma precipitațiilor care au cuprins acest stat din nord-estul Australiei, a anunțat Anastasia Palaszczuk, șeful executivului din statul australian, descriind fenomenul drept 'un potop excepțional'.

( ) Citeşte tot articolul


Constantin Tănase 4 Mai 2015, de Constantin Tănase

Unde te-ai pornit, Moldovă dragă?

… Îmi amintesc ce forfotă mai era la Chișinău acum 10 ani. Mitinguri, demonstrații, marșuri, lozinci. „Jos Grossu!”, „Jos Demidenco!”, „Jos, mafia!”, „Noi suntem acasă!” etc. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Mai 2015, de Marin Basarab

Medicina calitativă vine din respectul reciproc

Săptămâna trecută, un tânăr de 21 de ani a decedat în incinta Spitalului Republican. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 3 Mai 2015, de Moni Stănilă

Și totuși europenii încă ne țin de mână

Marți, 27 aprilie, Donald Tusk, președintele Consiliului European, a venit la Chișinău sa vadă cum stăm cu parcursul european. Iar Italia, în urma vizitei întreprinse de președintele României, Klaus Iohannis, și-a exprimat suportul pentru Republica Moldova. 

() Citeşte tot articolul

Atitudini 3 Mai 2015, de Moni Stănilă

Alexei Mateevici

Fără îndoială că Alexei Mateevici a fost una din figurile marcante ale mișcării de recuperare a valorilor naționale de la începutul secolului XX.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 3 Mai 2015, de George Simion

Dragii mei elvețieni,

știam că locul vostru pe harta lumii este undeva între Italia, Franța, Austria și Elveția. Constat cu stupoare că vă aflați, însă, între Ucraina și România și mai credeți încă în Ded Moroz. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 2 Mai 2015, de Octavian Țâcu

Campionii Europei

Motto: „Oriunde se pot truca ierarhiile şi valorile. Absolut oriunde: în ştiinţă, în literatură, în artă, în politică. Numai în sport nu”. (Mihail Sadoveanu) 

() Citeşte tot articolul

Comentariu 2 Mai 2015, de Moni Stănilă

Scăldătoarea Vitezda

Un om bolnav de 38 de ani aștepta lângă o scăldătoare despre care ni se spune că se tulbura când o atingea un înger și devenea miraculoasă pentru cei care intrau primii în apă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 2 Mai 2015, de Tudor Cojocariu

Perversiunile patrioților fără patrie

Acum câteva zile, locuitorii orașului Vulcănești, populat preponderent de etnici găgăuzi, au fost martori, iar alții participanți activi, ai unei manifestații publice rupte dintr-o realitate paralelă, salutată inclusiv de proaspăta bașcan Irina Vlah. 

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 30 Aprilie 2015, de Tatiana T. Macovei

1 mai muncitoresc cu mici, iarbă verde și multă lene

Să arunce primul piatra cel care nu a așteptat cu sufletul la gură ziua de 1 mai.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 29 Aprilie 2015, de Moni Stănilă

„În lipsa unor lucruri importante"

Literatura tânără românească s-a mai îmbogățit cu un volum semnat de un basarabean: Victor Țvetov. El a debutat anul acesta cu volumul În lipsa unor lucruri importante la Casa de Editura Max Blecher din București, o editură care a dat doar cărți foarte bune de poezie și care a fost...

() Citeşte tot articolul

Editorial 29 Aprilie 2015, de Pavel Păduraru

Intrăm în mai, dar CSM încă tace…

Acum o lună, Victor Micu, președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), se arăta aproape încrezut că, pe la începutul lui aprilie, va anunța public rezultatele controlului privind modul de distribuire a dosarelor în instanțele de judecată din mun. Chișinău, inclusiv la Curtea...

() Citeşte tot articolul

Editorial 29 Aprilie 2015, de Moni Stănilă

Femeile mironosițe

„Şi venind Iosif cel din Arimateea, sfetnic ales, care aştepta şi el împărăţia lui Dumnezeu" a luat trupul Domnului și l-a pus în mormânt. „Şi dis-de-dimineaţă, în prima zi a săptămânii (Duminică), pe când răsărea soarele, (femeile) au venit la...

() Citeşte tot articolul

Editorial 28 Aprilie 2015, de Constantin Tănase

Nerușinarea de Eminescu

Am citit undeva că Eminescu este sărbătorit cel mai apăsat și mai zgomotos de indivizii pe care poetul, la vremea lui, i-a detestat: panglicarii în ale țării, răii și famenii, cei cu evlavie de vulpe, mititeii care se ridică deasupra tuturora, lustruindu-se pe el.  

() Citeşte tot articolul

 

 

 


 

 

SondajSPUNE-ŢI părerea şi votează. Opinia ta contează.

Cine credeți că ar trebui să fie Primarul Chișinăului ?

vezi rezultatele sondajului de până acum