Actualitate

Cum obţii silueta perfectă: Sfaturi care funcţionează

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai o siluetă de invidiat la 30 de ani:

Acordă atenție alimentației

Rolul cel mai important îl joacă alimentația. Reține că odată ce metabolismul începe să încetinească, iei în greutate foarte ușor. Acest lucru înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de dietă și să eviți anumite produse.

Mănâncă mai des, dar în cantități mici. Unul dintre secretele siluetei perfecte este mâncatul în porții mici, dar în mod regulat. Fiecare produs alimentar are beneficiile sale, care vor îmbunătăți funcția metabolismului și care are grijă de sănătatea ta.

Dormi 8 ore pe noapte

Crezi sau nu, lipsa somnului poate duce la creșterea în greutate. Pe lângă cele 8 ore de somn, mai este important să faci sport, să nu mănânci în cantități mari, să faci un duș relaxant și să citești puțin înainte de culcare. Vei vedea cât de ușor și repede adormi.

Practică sport

Nu trebuie să mergi zilnic la sala de sport. Tot ce trebuie să faci este să practici 30 de minute de exerciții fizice pe zi.

Menține sub control metabolismul

După ce metabolismul începe să încetinescă, el are nevoie de alimente care să îl stimuleze. Încearcă să incluzi următoarele în dieta ta: ardei iuți, ceai, brocoli, supă, alimente bogate în calciu.

Bea mai multă apă

Hidratarea este esențială pentru procesul de digestie, favorizând pierderea în greutate prin eliminarea sării și a fluidelor reținute. În plus, apa accelerează metabolismul.

Mănâncă alimente bogate în vitamina C

Pentru o siluetă perfectă, ar trebui să mănânci alimente bogate în vitamina C, proteine și fibre. Acestea sunt surse de energie pentru întreaga zi. Cele care nu trebuie să lipsească sunt: fulgii de ovăz, ouăle, portocalele, kiwiul. Înainte de masa principală, de exemplu, ai putea să mănânci un măr sau grepfrut.

Bea ceai

Ceaiul este băutura care nu trebuie să lipsească din alimentația zilnică. Este recomandat să începi ziua cu o ceașcă de ceai verde. Pe lângă faptul că oferă energie, aceasta previne bolile cardiovasculare și retenția de lichide, eliminând toxinele acumulate în organism.

Desigur, trebuie să fii atenătă la cantitatea consumată. Nu uita că totul trebuie să fie moderat, iar acest lucru este valabil mai ales pentru produsele care conțin zahăr. Ține cont de aceste sfaturi și vei observa diferența!

romaniatv.net 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *