Frumusețe

Cum scapi de acnee în 3 zile

Unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva acneei include, asa cum probabil nu te asteptai, salata verde!

Salata verde este bogata in vitaminele A, C, E, B1, B2, B3 si B6 si contine calciu, magneziu si cupru. Aceste elemente sunt esentiale pentru refacerea tenului, iar vitaminele A, C, E si B sunt indispensabile unui ten perfect.

Cum scapi de acnee in 3 zile cu ajutorul salatei
Ai nevoie de 3 frunze de salata verde, o lingurita de bicarbonat de sodiu si 300 de mililitri de apa. Dupa ce ai macinat salata si le-ai combinat cu cele doua ingrediente, poti adauga si doi stropi de miere.

Mierea si bicarbonatul curata in profunzime tenul si indeparteaza acneea cat ai zice peste. Salata are rolul de a hrani celulele fetei si de a indeparta, de asemenea, celulele moarte. Totodata, aceasta masca deblocheaza porii.

E bine sa pastrezi masca la rece, chiar in frigider. Masca se aplica o data pe zi, de preferinta seara. Masajul cu aceasta masca trebuie sa fie circular, in sensul acelor de ceasornic. Nu dureaza mai mult de 5 minute. Dupa aplicarea mastii, e recomandat sa iti clatesti fata cu apa calduta.

De ce apare acneea chiar si dupa perioada adolescentei?
Una dintre cauzele aparitiei cosurilor pe fata este igiena proasta. Anumite sapunuri contin arome si E-uri care in contact cu pielea pot bloca porii acesteia.

CITESTE SI: Cum te ajuta rosia sa scapi de cicatricile lasate de acnee

De asemenea, de vina pentru producerea acneei sunt si acarienii care se acumuleaza pe fetele de perna. Este indicata schimbarea lenjeriei de pat o data la saptamana. O alta cauza este administrarea medicamentelor dupa ureche si abuzul de anticonceptionale.

ATENTIE! Aceasta masca nu poate fi aplicata pe orice tip de ten. Este recomandat sa afli daca ai alergie la vreunul dintre produsele care compun masca de fata. Cere avizul dermatologului inainte de a o aplica. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *