Astăzi 14 Decembrie 2017, Joi - Ultima actualizare la 13 Decembrie 2017
Abonamente

Chișinău 19 Aprilie 2011, ora 09:55

Cunoaşte ONG-urile care te reprezintă şi voluntarii acestora

Marime Font

Foto: ninachiperi.wordpress.com

a

 

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Vino să întâlneşti ONG-urile care activează în localitatea ta şi să comunici direct cu liderii şi voluntarii acestora. Acesta este mesajul Târgului ONG-urilor care se va desfăşura pe 19 aprilie 2011, cu suportul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

Organizatorii îşi propun să informeze vizitatorii despre ONG-urile care activează în R. Moldova, precum şi despre viaţa de zi cu zi a voluntarilor şi despre munca lor. Activităţile ONG-urilor vor fi prezentate prin intermediul broşurilor, fotografiilor şi posterelor care vot fi afişate pe standuri.

Voluntarii şi angajaţii ONG-urilor vor răspunde la întrebări despre activitatea organizaţiilor şi cum acestea ajută moldovenii în depăşirea problemelor sociale şi civice. De asemenea, vizitatorii se vor putea înscrie în echipa voluntarilor ONG-urilor prezente.Târgul va fi organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, în intervalul orelor 11:00 – 16:00, cu participarea a 20 de ONG-uri din Chişinău şi din alte localităţi.
 
Târgul ONG este desfăşurat în cadrul Săptămâni Naţionale a Voluntariatului „Hai în gaşca voluntarilor!”, fiind una dintre activităţile tematice organizate de către Coaliţia pentru Promovarea Legii şi Activităţilor de Voluntariat, şi este finanţat de USAID, prin intermediul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). Suportul media este oferit de agenţia Parc Communications.

Timpul.md

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi


Opinii & Editoriale 13 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Atunci când e cum ar trebui să fie

În luna octombrie am avut plăcerea să stau câteva zile în Iași, oraș care a reușit, prin festivalul internațional de literatură și traducere, FILIT, să se înscrie în lista marilor orașe culturale – fiți atenți! – din lume.

() Citeşte tot articolul

Editorial 13 Decembrie 2017, de Răzvan Munteanu

Războiul hibrid și lecția Ucrainei pentru R. Moldova

Modificările cele mai complexe apărute după sfârșitul războiului rece au fost efectuate în domeniul studiilor de securitate, riscurile și amenințările căpătând noi valențe, de cele mai multe ori chiar de natură non-militară.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 13 Decembrie 2017, de Constantin Tănase

Mârlănismul cu față europeană

Dacă e să ne luăm după Lazăr Șăineanu, autorul monumentalului „Dicționar universal al limbii române”, mârlan ar însemna numai „om prost crescut, grosolan, bădăran”.

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

În trecere prin târguri de cărți

Săptămâna trecută a avut loc la București ediţia 2017 a Târgului de carte Gaudeamus, organizat de Radio România. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Marin Basarab

Silvia Radu și stâna Primăriei

Societatea civilă de la noi (existentă în mare parte doar pe bloguri și rețele de socializare) este foarte supărată pe primarul interimar Silvia Radu. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 12 Decembrie 2017, de Moni Stănilă

Se apropie suta

În ajunul Zilei Naționale a României, obosită și cu gândurile în altă parte, am început să butonez la televizor cu intenția de a urmări știrile de la Moldova 1. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 11 Decembrie 2017, de Octavian Țâcu

Dosarul Centenarului (IV) Adunarea Națională Moldovenească de la Tiraspol

Mișcarea de renaștere națională din 1917, care a trezit vulcanul trăirilor panromânești, ținute în frâu timp de un secol de autoritățile țariste, a avut impact nu doar asupra moldovenilor din Basarabia, ci și asupra celor de peste Nistru.

() Citeşte tot articolul