Sport

Dacia a ajuns în turul doi preliminar al Ligii Europa

După 1-0 în deplasare, de această dată elevii lui Igor Dobrovolski au înregistrat un scor categoric, 4-1, scrie IPN.

Eugen Cociuc a deschis scorul în minutul 9, cu un gol fabulos de la circa 35 de metri. Oaspeţii au intrat în cărţile calificării, după ce Emini a restabilit egalitatea în minutul 32. După pauză, „lupii galbeni” s-au dezlănţuit. Nou-intratul Vasile Jardan a înscris şi el de la mare distanţă în minutul 55. Vasili Pavlov a înscris 5 minute mai târziu, iar scorul final a fost stabilit de Evgheni Lozovîi în ultimul minut.

„Sunt mulţumit de prestaţia echipei mele, în special în repriza a doua. De asemenea, am o satiscaţie că trei din golurile dublei manşe au fost înscrise de discipolii noştri”, a declarat la conferinţa de presă antrenorul Daciei, Igor Dobrovolski.

Dacia va întâlni în runda următoare echipa slovacă Zilina. Cele două s-au duelat şi în sezonul 2009-2010, iar „lupii galbeni” au suferit două înfrângeri: 0-2 în Slovacia şi 0-1 la Chişinău. Meciul Dacia – Renova va avea loc pe 16 iulie la Orhei, returul fiind programat peste o săptămână în Slovacia.

Alte două echipe din Moldova nu au reuşit calificarea în runda a doua preliminară. Sheriff a făcut doar 0-0 în Norvegia cu Odd, după ce la Tiraspol a pierdut cu 0-3, în timp ce Saxan a suferit o nouă înfrângere în faţa ciprioţilor de la Apollon, cu acelaşi scor de 0-2. 

SURSA: IPN.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *