Frumusețe

De ce e bine să pui bere în apa de baie

De ce e bine să pui bere în apa de baie
Berea conține vitamina B și fier. Dacă este consumată cu moderație, atunci poate fi un bun medicament. Previne apariția bolilor de inimă, a pietrelor la rinichi. De asemenea, aduce beneficii oaselor și mușchilor.

Cu mai mut de 2.000 de ani în urmă, oamenii au început să pună bere în apa de baie. Femeile din Egipt și femeile romane foloseau berea pentru a-și îngriji pielea. Este posibil ca de aici oamenii să se fi inspirat pentru a pune drojdie de bere în produsele de înfrumusețare. Sunt mai multe ritualiri de înfrumusețare care implică berea. Printre ele se numără băile, masajul și împachetările. Astfel, pielea este hrănită, nervii sunt calmați, iar insomnia nu va mai fi o problemă. Tot ce trebuie să faci este să adaugi în apa de baie puțină bere.

Pentru a avea un păr strălucitor, tot ce trebuie să faci este să-l clătești cu bere. Este un truc pe care și Jackie Kennedy îl folosea în anii ’60. Poți amesteca puțină bere cu șampon într-o ceșcă. Apoi îți speli părul cu acel amestec și îl clătești bine. Mirosul berii nu va rămâne în păr.

Berea te ajută în cazul în care îți simți picioarele obosite. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o sticlă de bere cu o cană de lapte și două linguri de miere. Apoi adaugi 6 căni de apă. Când amestecul este gata, lasă-ți picioarele în acel lichid pentru 10 sau 15 minute. Și astfel vei scăpa de problemele supărătoare cauzate de picioarele obosite.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *