Actualitate

De ce sunt unici oamenii cu ochii verzi

S-a estimat că doar 2 % din populați lumii are ochii de nunța verde, adică aproximativ 140 milioane de oameni. Culoarea ochilor este o funcție genetică și este determinată de doi factori:

– pigmentarea irisului
– modul în care difuzează lumina în jurul irisului

Pigmentarea irisului unei persoane poate rula de cele mai închise culori, negru la cele mai deschise, albastru. Și este influențat în mare măsură de pigmentare, adică de melanina, care este un polimer complex format din aminoacidul tirozină.

Pentru că oamenii cu ochii verzi sunt atât de rari, se spune despre ei că trăiesc mai mult decât ceilalți și că sunt prietenoși, sensibili, calmi și pasionali. Iar trăsaturile principale ale oamenilor cu ochii verzi sunt:

– curiozitatea
– inteligența
– rafinamentul
– eleganța
– viclenia

Persoanele cu ochii verzi au o privire pătrunzătoare și foarte atractivă. Ochii lor reflectă o personalitate nesinceră, dar reflectă și o mulțime de gânduri, pe care celui din jur îi este imposibil să le ghicească.

De asemenea, ochii lor reflectă intelectul ludic și, în același timp, comportamentul include poli contrastanți ai înțelepciunii și copilăriei, dar personalitatea reflectă un comportament rebel, impulsiv. Ei își asumă riscuri pentru a obține noi oportunități și experiențe. Sunt plini de umor și au capacitatea de a fi atractivi și fermecători, mai ales atunci când zâmbesc.

Oamenii cu ochii verzi lucrează foarte mult și sunt pasionați de tot ceea ce fac chiar dacă este vorba de profesia sau viața lor personală. Sunt sinceri, acordă atenție și sunt foarte buni ascultători, dar au sentimente puternice și emoții pentru persoana iubită.

Un bărbat cu ochii verzi va fi mereu atent cu iubita, aducându-i flori și cadouri, chiar și atunci când nu este o zi specială. Din moment ce ei sunt pasionați de cariera lor, vor excela și vor ajunge pe culmile succesului.

Despre persoanele cu ochii verzi se spune că au o personalitate mistică, care îi face să aibă o personalitate curioasă și carismatică. În jurul lor persistă un aer mistic, și chiar se spune că au puteri supranaturale.

click.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *