Actualitate

De Ziua Abonatului TIMPUL a pregătit premii valoroase pentru cititorii săi

Astfel, cei care s-au abonat în această zi au putut economisi până la 15% din costul unui abonament. Mai mult decât atât, în oficiile poştale s-au organizat diferite tombole cu premii, iar cei prezenţi la eveniment au primit gratuit nu doar ziare şi reviste, dar și cărți, calendare, ori obiecte pentru birou. La Poşta Centrală a venit multă lume, fie din întâmplare, fie pentru că ştiau din timp de reduceri.

De Ziua Abonatului, TIMPUL a pregătit mai multe surprize cititorilor săi. Ziarul nostru a oferit o reducere de 15%, astfel ca abonații TIMPULUI să se poată bucura de cel mai mic preț la abonamente. Iar cei care s-au abonat la TIMPUL pentru cel puțin șase luni au putut câștiga pe loc cadouri și vor participa și la un concurs cu premii de valoare.

Lângă standul ziarului TIMPUL am întâlnit un tânăr care a venit să le facă cadou părinților – un abonament. Iar Valentin Așevschi, un cititor fidel al ziarului ne-a spus că s-a abonat „pentru că în TIMPUL găsesc adevărul. Regret că așa degrabă a plecat cel care a fost pilonul adevărului țării noastre, dl Constantin Tănase. Dar văd o generație tânără care continuă munca lui. Eu într-adevăr de 14 ani mă abonez și citesc din scoarță în scoarță TIMPUL. Găsesc răspuns la multe întrebări pe care le am”, remarcă chișinăuianul. Alexandru Țurcanu, un alt cititor fidel, ne-a spus că îi plac ziarele să le citească pe hârtie. „Păcat că autoritățile nu reacționează la ceea ce scriu jurnaliștii. Iată Păduraru cât scrie, câte descoperă, dar autoritățile nu fac nimic. Acesta se chinuie să scoată la iveală lucrurile, dar când le-o scos pe mal, se lunecă înapoi”, se arată indignat Alexandru Țurcanu.

Dacă încă n-ați reușit să vă abonați, aflați că în ajunul sărbătorilor de iarnă ziarul TIMPUL vă oferă cele mai frumoase surprize: 10% reduceri la toți indicii de abonament timp de 10 zile. Doar între 15 și 25 decembrie puteți profita de reduceri. Astfel, abonați-vă până pe 25 decembrie 2014 la ziarul TIMPUL pentru anul 2015, participați la concurs și câștigați premii deosebite: 10 cărți „Groapa cu lei” de Constantin Tănase; 10 căni personalizate cu logoul TIMPUL; un Bean Bag, marca BECAUSE, pentru o lectură plăcută a ziarului preferat; și MARELE PREMIU – o foaie de odihnă și tratament la Centrul de Medicină Preventivă Lifestyle „SPERANȚA”.

Ce trebuie să faceți ca să participați la concurs:

Pasul 1: Mergeți la cel mai apropiat oficiu poștal.

Pasul 2: Cereți de la lucrătorul poștal o fișă de abonament.

Pasul 3: Completați fișa de abonament cu datele personale. În concurs vor intra toate abonamentele perfectate pentru perioada de cel puțin 6 luni ale anului 2015.

Pasul 4: Expediați pe adresa redacției (mun. Chișinău, str. A. Șciusev 98, MD – 2012) până pe 31 decembrie 2014 copia abonamentului împreună cu talonul în care veți indica numele, prenumele, numărul de telefon, adresa poștală și/sau adresa electronică.

Fiecare fișă de abonament contează!

Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți. Rezultatele concursului vor fi anunțate în ediția din 16 ianuarie 2015.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *